Vegetarisk madplan uge 6

af Stinna

Vegetarisk madplan uge 6

Her er næste uges vegetariske madplan. Så blev det igen tid til madplanen. Jeg har som altid lavet hver anden dag til reste-dage. Jeg har igen forsøgt at lave en indkøbsliste til madplanen. Meld gerne tilbage, om det virker for jer.

I denne uge byder madplanen på:

  • Kikærteblinis med guacamole og serveret med simpel salat.
  • Vegetarisk linsegryde serveret med ris.
  • Vegetarisk wokret med kokosmælk.
  • Hjemmelavet pizza
  • Madpandekager med rester

Som altid kan man sagtens vælge at lave dobbeltportion fx mandag og onsdag, så man slipper for at lave aftensmad tirsdag og torsdag. Ellers kan madplanen også bruges som inspiration til ugens retter. Madplanen rækker til 2-3 voksne. Jeg vil gætte på, at den rækker til 2 voksne og 2 børn.

God fornøjelse!

MANDAG – Kikærteblinis med guacamole og simpel salat

Mandagen byder på disse lækre kikærteblinis toppet med guacamole. Serveres med en nem salat til. Husk at lave dobbeltportion, så der også er til tirsdag.

Få opskriften på salat ved at klikke lige her.

Få opskriften på kikærteblinis lige her.

TIRSDAG
Rester fra mandag.

ONSDAGVegetarisk linsegryde

Skøn linsegryde med gulerødder og kokosmælk. Husk at lave dobbeltportion, så der også er til torsdag.

Få opskriften ved at klikke lige her.

TORSDAG
Rester fra onsdag.

FREDAG – Vegetarisk wok

Vegetarisk wok med kokosmælk. Serveres med ris.

Få opskriften ved at klikke lige her .

LØRDAG – lørdagen byder på hjemmelavet pizza

Find opskriften lige her.

(Ingredienser til lørdagspizza er ikke på indkøbslisten)

SØNDAG – Reste-søndag 


Til denne uges reste-søndag kan du komme alle ugens reste-grøntsager i disse lækre madpandekager.

Få opskriften ved at klikke lige her.

(Ingredienser til reste-søndag er ikke på indkøbslisten)

Indkøbsliste:

Herunder er ugens indkøbsliste. Måske du allerede har en del af tørvarerne stående i køkkenskabet.

Grønt1 pose frisk spinat
12 fed hvidløg
4 stk. avocado
2 citroner
1 stk. rødløg
7 røde peberfrugter
1 agurk
20 cherrytomater
2 løg
10 gulerødder
1 pakke bredbladet persille
2 forårsløg
1 bakke frisk ingefær
1 broccoli
1 spidskål
1 pose sukkerærter
1 lime
Friske koriander
Kølevarer4 æg
2 dl creme fraiche + mere til servering af gryderet
Frostvarer500g frosne edamamebønner, uden bælg
Tørvarer2 dåser kikærter
Spidskommen
Salt + peber
2 dl hvedemel
olivenolie
Mandler og saltede cashewnødder (topping til salat og wok)
Karry
Kanel
4 spsk. tomatpure
2 dåser hakkede tomater
8 dl røde linser
3 dåser kokosmælk
Ris
Rød karrypasta
Soyasauce
6 Kommentarer

6 Kommentarer

Charlotte Elbæk 2. februar 2020 - 16:30

Jeg er desværre faldet ud af din mailliste Stinna, så jeg prøver igen. Tusind tak for dit inspirerende arbejde !!

Reply
Stinna 3. februar 2020 - 20:15

Tusind tusind tak :-) Desværre sender jeg ikke mails ud lige for tiden, da det koster mig penge – men jeg arbejder på en løsning.

Reply
Julie 4. februar 2020 - 10:47

Kære Stinna,

Seriøst, TAK fordi du gør det her. Det er simpelthen helt vildt, at du deler ud af dit fine arbejde og gør det meget nemmere at leve sundt og vegetarisk. Både min kæreste og jeg er store fans af din blog (og mad!).
Når du laver indkøbslisten, er der så taget højde for, at man laver dobbeltportion af retterne?
Det er første gang jeg vil prøve at give mig i kast med din madplan.

Mange hilsner
Julie

Reply
Stinna 5. februar 2020 - 19:46

Sikke en skøn besked, tusind tak :-) Jeps det burde være dobbelt – hvis det ikke er, så skriv endelig. Og igen mange tak :-)

Reply
Annette lund 5. februar 2020 - 18:13

Jeg vil gerne modtage dine madplaner, tak

Reply
Stinna 8. februar 2020 - 10:07

Hej, madplanerne deler jeg herinde hver lørdag :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy