Vegetarisk madplan uge 34

af Stinna

Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her. I denne uge har jeg forsøgt at blande forskellige opskrifter – så madplanen indeholder både grøntsagssuppe, vegetarisk bolognese, asiatisk onepot-pasta og vegetarisk shawarma fyldt med varme krydderier.

Vegetarisk madplan uge 34

Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:

God fornøjelse!

Indkøbsliste:

Grøntsager4 stk. løg
18 fed hvidløg
10 stk. gulerødder
3 stk. squash
2 stk. bladselleri
200 g champignon
1 stk. aubergine
5 stk. rødløg
1 potte frisk dild
Frisk mynte
1 stk. agurk
Feldsalat
200 g cherrytomater
400 g sød kartoffel
2 stk. røde peberfrugter
1 potte persille
2 stk. porre
1 stk. broccoli
evt. lidt frisk koriander
1 citron
Kølevarer2 dl piskefløde
3 dl græsk yoghurt
175 g smør
25 g gær
1 stk. æg
Frostvarer300 g edamamebønner (uden bælg)
Kolonial
Olivenolie
4 spsk. tomatpuré (+ 1 tsk.)
2 dåser hakkede tomater
300 g røde linser
2 dl rødvin
Soyasauce
800 g fuldkornsspaghetti
Brun farin
675 g hvedemel
Sukker
2,5 dl lys eddike
Grøntsagsbouillon
2 store dåser kokosmælk + 200 ml kokosmælk
1 dåse kikærter
4 tsk. rød- eller grøn karrypasta
300 g pasta

Krydderier:
Tørret oregano
Tørret timian
Laurbærblade
Salt
Peber
Kanel
Spidskommen
Koriander, stødt
Muskatnød
Chiliflager
Allehånde
Hele peberkorn

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy