
Så blev det igen tid til madplanen. Jeg har som altid lavet hver anden dag til reste-dage. Jeg har igen forsøgt at lave en indkøbsliste til madplanen. Meld gerne tilbage, om det virker for jer.
I denne uge byder madplanen på:
- Vegetarisk thaisuppe med nudler og grøntsager.
- Grønkålssalat med marrokansk dressing og ovnbagte gulerødder. Serveres med falafler til.
- Rødløgstærte med rosmarin og feta. Serveres med en simpel spidskålssalat til.
- Hjemmelavet pizza
- Madpandekager med rester
Som altid kan man sagtens vælge at lave dobbeltportion fx mandag og onsdag, så man slipper for at lave aftensmad tirsdag og torsdag. Ellers kan madplanen også bruges som inspiration til ugens retter. Madplanen rækker til 2-3 voksne. Jeg vil gætte på, at den rækker til 2 voksne og 2 børn.
God fornøjelse!

MANDAG – Vegetarisk thaisuppe
Mandagen byder på denne skønne thaisuppe med nudler og grøntsager.
Tilsæt evt. en pose frosne edamamebønner (uden bælg) for ekstra mæthed.
Husk at lave dobbeltportion, så der også er til tirsdag.
Få opskriften på vegetarisk thaisuppe ved at klikke lige her.
TIRSDAG
Rester fra mandag.

ONSDAG – Grønkålssalat med bagte gulerødder og marrokansk dressing
Onsdag byder på denne lækre grønkålssalat med marrokansk dressing. Hvis du ikke kan skaffe grønkål, så brug en anden type kål eller måske spinat. Serveres sammen med falafler – køb dem færdige (og evt. lidt brød).
Husk at lave dobbeltportion, så der også er til torsdag. Vent med at blande avocado i, til salaten skal spises.
TORSDAG
Rester fra onsdag.

FREDAG – Rødløgstærte med rosmarin og feta
Fredagen byder på denne gode tærte med rødløg, rosmarin og feta.
Lav en simpel spidskålssalat til.

LØRDAG – lørdagen byder på hjemmelavet pizza

SØNDAG – Reste-søndag
Til denne uges reste-søndag kan du komme alle ugens reste-grøntsager i disse lækre madpandekager.
Indkøbsliste:
Herunder er ugens indkøbsliste. Måske du allerede har en del af tørvarerne stående i køkkenskabet.
Grønt | 4 løg 6 fed hvidløg 1 bakke frisk ingefær (evt. frisk gurkemeje) (fyld til pizza) 2 poser gulerødder 4 søde kartofler 3 lime 14 stængler grønkål 1 granatæble 2 stk. avocado Frisk rosmarin Frisk timian 1 spidskål Frisk persille |
Kølevarer | 1 pakke salatost 50g smør 200g hytteost 1/2 dl mælk 1 bakke æg (ost til pizza) |
Frostvarer | 1 pakke frosne falafler (evt. 1 pose frosne edamamebønner, uden bælg) til suppen) |
Tørvarer | Rød karrypasta 2 dåser kokosmælk Soyasauce Agavesirup, honning eller rørsukker Karry Grøntsagsbouillionterning 8 ‘pakker’ grove nudler Olivenolie Salt og peber Æblecidereddike Spidskommen Kanel Tahin (en lys variant) 2 dl ruggryn (eller havregryn) Solsikkekerner Fint mel – fx speltmel Evt. lidt flutes (mel til pizzabund) (tomatsauce til pizza) |
Vegetarisk madplan
Hvis du ønsker at se flere af mine vegetariske madplaner, så klik blot under ‘Madplaner’ i menubaren.
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag.