Årets første vegetariske madplan – uge 1

af Stinna

Vegetarisk madplan uge 1

Så er det igen tid til madplaner på bloggen. Jeg håber at I havde en skøn aften i går. Herhjemme slapper vi bare af i dag og skal spise rester til aftensmad. Derfor starter madplanen også først med i morgen, da jeg tænker, at de fleste spiser nogle rester eller andet lækkert i dag.

Som altid er madplanen vegetarisk og indeholder nemme hverdagsretter. Næsten hver anden dag består af rester, så hver aften ikke skal bruges i køkkenet. Jeg håber at I kan blive inspirerede til ugens aftensmad.

ONSDAG: Vegetarisk indisk curry med kokosmælk

Ugens første ret er denne indiske vegetarret. Retten var faktisk én af de 10 mest læste opskrifter i 2018 og jeg tænker derfor, at den har fortjent en plads i denne uges madplan. Der kan sagtens tilføjes mere grønt til retten, hvis det ønskes. Lav gerne dobbeltportion, så der også er til torsdag.

Find opskriften lige her.

TORSDAG: Rester fra onsdag.

FREDAG : Grønkålssalat med bagte rødbeder i krydret dressing

Endnu en af bloggens mest læste opskrifter i 2018. Denne lækre grønkålssalat med bagte rødbeder, krydret dressing, feta og avocado smager virkelig godt. Tilsæt gerne kikærter, for mere mæthed og flere proteiner.

Find opskriften lige her.

LØRDAG: Hjemmelavet pizza.

Lørdagens menu består af hjemmelavet pizza. Men denne er pizzabunden byttet ud med fuldkorns pitabrød, som fungerer som pizzabund. Nemt og lækkert!

Find opskriften lige her.

SØNDAG: Restedag eller tærtedag

Søndag er igen i år en restedag. Spis de rester du har i køleskabet eller brug ugens grøntsager og rester i en lækker tærte – fx ala denne rødbedetærte.

Find opskriften lige her.

SØDE SNACKS
Denne uges lidt sundere søde snack er min banankage. Den fik førstepladsen over årets mest læste opskrifter.
Find opskriften lige her.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.