Spis vegansk og raw i København

af Stinna

DSC04359

I weekenden var jeg i København, for at besøge nogle søde piger jeg mødte i Vietnam. Efter en bytur skulle vi lørdag middag finde et godt sted at spise, hvor jeg også kunne få noget vegetarisk. Jeg har fortalt pigerne om min tid på Råbar i Aarhus, som desværre ikke eksisterer længere. Derfor skulle vi selvfølgelig prøve rawfood og det var et hit.

I dette indlæg vil jeg derfor dele to steder i København, hvor jeg har smagt rawfood – nemlig 42Raw og Simpleraw. Begge dele rigtig lækkert! Begge stederne serverer ikke kun rawfood, men har også enkelte ting på menueen som blot er vegansk – eller det vil sige, at alt er vegansk.


 Simpleraw 

I weekenden besøgte mine veninder og jeg Simpleraw på Gråbrødretorv. Da vejret var mildt den dag, valgte vi at sætte os udenfor med tæpper i det fineste efterårsvejr. Vi fik prøvet lidt af hvert fra deres spændende menukort – selvom det virkelig tog lang tid for os at beslutte os. Jeg kunne have bestilt én af hver, da jeg ikke kunne beslutte mig for, hvorvidt jeg var sulten efter morgenmad eller frokost.  Min ene veninde og jeg fik endelig valgt deres frokost tapas, min anden veninde deres burger (som ikke er raw!) og en anden veninde deres chokoladekage. Til maden valgte vi at bestille juices og smoothies, som alle var så skønne! Maden smagte godt og vi fik spist det hele op. Vi gik alle mætte og tilfredse derfra, selvom min frokost tapas godt kunne have været lidt større.

simpleraw


42Raw 

For et års tid siden besøgte jeg 42Raw i Pilestræde. Min kammerat og jeg var forbi en morgen til morgenmad og kaffe. Som ved den anden café, var hele menukortet virkelig spændende. Igen havde jeg svært ved at bestemme mig, men endte med at bestilte deres cashew-yoghurt og min kammerat deres blandede tallerken med lasagne, grøntsagspasta og sandwich. Alt virkelig skønt og kan bestemt anbefales. 42Raw har også ting på menuéen som ikke er raw, men alt er vegansk. Bestemt et besøg værd, hvis du er forbi København. Prøv også deres latte lavet på mandelmælk – den er lækker!

42Raw


Jeg kan virkelig anbefale jer at prøve disse to steder af, hvis I som jeg elsker sundere mad og  anderledes smage. Begge steder har spændende menukort og det gør, at det virkelig er svært at vælge! Næste gang vil jeg prøve brunch et af stederne. Jeg savner virkelig, at der ikke er sådan en café længere i Aarhus. Har I prøvet disse to steder?Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy