Skønne oktober og min salat på Aarhus Central Food Market

af Stinna

green-neighbour

Så blev det endelig weekend! Hele min uge har stået på skriftlig eksamensopgave og i går aftens kunne jeg endelig trykke send. Det er SÅ skønt at få den ud af hovedet, for nu er der ikke mere jeg kunne gøre. Fordi at jeg afleverede i går aftes, har jeg så haft hele dagen i dag til at slappe af og hygge mig.

Formiddagen har jeg brugt på det nye Aarhus Central Food Market sammen med seje Michelle. Jeg ville gerne have været dernede på åbningsdagen, men min eksamensopgave har bare fyldt for meget. Jeg har lavet et samarbejde med en af boderne dernede, nemlig Green Neighbour. De spurgte mig om jeg ville udvikle en opskrift på en salat til dem og det ville jeg gerne – så lige nu kan I købe ‘Stinnas salat’ dernede, som er nr. 1 på deres lækre menukort (salaterne er økologiske!). Salaten er asiatisk inspireret, vegansk, og består af ris, svampe, spinat, agurk og de skønneste ingefær-soya dressing. Så hvis I som jeg er pjattet med asiatisk mad , så kan min salat altså anbefales.

Som nævnt virkelig mange gange herinde, så er efteråret simpelthen min yndlingsårstid. Det hænger måske sammen med, at jeg har fødselsdag 4. oktober og derfor havde jeg fødselsdag i tirsdags. Min weekend skal gå med fødselsdage for hele familien. I morgen for min fars familie, hvor vi skal lave to syndige retter fra min fars hjemmeside. Søndag får jeg min mors familie på besøg, hvor jeg skal brygge en masse kaffe og bage både boller og kage. Så jeg går en skøn weekend i møde :-)

 

Hav en fantastisk weekend!

 

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy