Cooking class i Hanoi

af Stinna

cookingclass3Jeg har allerede været i Hanoi i fem uger. Det hele går virkelig stærkt, når man oplever så meget som jeg gør. Inden jeg tog afsted, havde jeg egentlig planlagt at jeg ville skrive nogle indlæg om, hvordan det går hernede. Tiden er dog bare smuttet fra mig og derfor har jeg ikke fået det nået. Istedet vil jeg dele nogle af mine oplevelser med jer, som jeg virkelig kan anbefale.

For to uger siden, var jeg på madlavningskursus i Hanoi. Efter at have søgt lidt på nettet, fandt jeg Hidden Hanoi. Hos Hidden Hanoi kan man vælge deres vegetariske madkursus eller gøre som jeg, hvor mine retter blot blev lavet uden kød.

Vi startede om formiddagen, hvor vi mødtes i en virkelig hyggelig baggård. Der var kun to udover de to piger som jeg var sammen med. En vietnamesisk kvinde tog os med på forskellige typer madmarkeder, hvor vi fik lov til at smage lidt lokal frugt og høre om deres lækre ingredienser.Jeg er vild med markederne i Hanoi. Ikke fordi jeg køber særlig meget, men jeg elsker at se de forskellige madboder. Der er så mange ingredienser, som jeg ikke er vant til at bruge derhjemme. Da vi kom tilbage, skulle vi igang med at lave mad. Vi fik en introduktion til vietnamesisk madkultur og skulle derefter selv igang. Vi lavede en ret med svinekød, hvor jeg fik marinerede svampe istedet. Derudover lavede vi de lækreste stegte forårsruller og en skøn grøn papaya-salat med koriander og peanuts. Da alt maden var lavet, satte vi os ved et langt bord og spiste. Der var dog så meget mad, at det var umuligt for os at spise det hele.

Det var virkelig en skøn dag og det kan anbefales at tage på madkursus i Hanoi. Jeg er ved at planlægge, om jeg skal tage på madkursus når jeg kommer til Saigon også.

cookingclass1

cookingclass2

2 Kommentarer

2 Kommentarer

Stinna 6. juni 2015 - 13:59

Hej Maria,
mange tak!
Det er så skønt at være her :-)
God dag!

Reply
Asiatisk quinoa salat - vietnamesisk salat med edamamebønner 31. marts 2017 - 07:00

[…] og især det vietnamesiske køkken har vundet mit hjerte. Da jeg var i Vietnam deltog jeg i et par ‘cooking class’, hvor jeg lærte at lave lækker vietnamesisk mad og få maden til at smage, som de (næsten) laver […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy