Kanelgrød med skyr…

af Stinna

DSC03234

Jeg er kæmpe grødfan og jeg elsker at eksperimentere med forskellige typer grød. Derfor blev jeg virkelig glad, da jeg fik prøvet at komme skyr på grød. Jeg ved ikke hvorfor jeg egentlig først begynder på det nu, men hvor er det altså lækkert. På min grød er der også blåbær, som opvejer den lidt tunge grød.

Jeg har en idé om snart at besøge en helsekost og købe en masse sjove typer gryn. Især de glutenfrie varianter vil jeg gerne eksperimentere med, eller afprøve flere kolde typer grød. Jeg har jo allerede afprøvet en boghvede-cashew grød, men jeg vil gerne lave en ren cashewgrød (yoghurt), som den jeg fik på 42raw.

 Opskrift på kanelgrød ( én person):

1 dl grove havregryn

1 dl vand

1 dl mælk

1tsk kokosolie

1/2 tsk kanel

skyr

frosne blåbær

kokoschips

  1. Kog havregryn, vand, mælk og kanel sammen.
  2. Når grøden næsten er færdig, tilsættes kokosolie.
  3. Server med skyr og blåbær (som jeg kogte kort, så de var lidt bløde).  Velbekomme.

DSC03219

Print Friendly, PDF & Email