Velkommen 2019

af Stinna

Godt nytår! Jeg håber at I er kommet godt ind i det nye år og at I havde en god aften i går. Vi holdt nytår herhjemme, med noget nemt mad og en masse hygge og spil. Jeg er på krykker efter en operation i november, så vi valgte at nytårsaften skulle være stille og rolig – men det er den nu oftest hjemme hos os.

Jeg vil gerne takke alle jer, som læser med herinde. Det er SÅ dejligt at I gider at læse mine opskrifter, bruge mine opskrifter og ikke mindst bruge jeres tid på at skrive kommentarer og sende mig billeder på instagram. Det betyder virkelig mere end I aner – så mange mange tak.

Lige nu sidder jeg i min sofa med en kop kaffe. Jeg er egentligt ikke typen der har nytårsforsæt, men jeg kan alligevel godt lide at bruge nytåret til at overveje, hvad jeg gerne vil nå det i det nye år. I år er året hvor jeg (forhåbentligt) bliver færdig på uni. Om en måneds tid skal jeg nemlig i gang med mit speciale og jeg glæder mig, selvom det også bliver vildt hårdt. Derudover er jeg ved at planlægge lidt nyt til bloggen og jeg håber, at jeg finder tiden til at dele en masse opskrifter med jer herinde og måske bruge endnu mere tid på mad og opskrifter, når jeg engang er færdig til sommer.

Det var alt for i dag. Jeg vil bruge resten af dagen på at smovse rester fra i går og se netflix. Hav en skøn dag!

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy