Salat med perlebyg og bolsjebeder

af Stinna

Salat med perlebyg og bolsjebeder

Endnu en madpakke idé. Efter at være startet på studie, skal der jo laves madpakke hver dag. Ídeen med madpakke er jo, at den skal holde en mæt længe – og det gør mine grove salater. En god idé er at lave til flere dage, så man ikke skal lave madpakke hver dag.

Udover salat har jeg ofte gulerødder, figenstang, æble og lidt nødder med. Hvis I har nogle gode idéer til en spændende madpakke, så byd gerne ind. I går havde jeg hytteost-muffins i ovnen. Forhåbenligt smager disse godt, så de kan komme med på madpakke.

Salat med perlebyg og bolsjebeder:

1-2 dl kogt perlebyg

Cremet feta

1 bolsjebede

2 gulerødder

frisk basilikum

2tsk god pesto

Kom evt. lidt æble og peberfrugt i også.

Kog perlebyg. Lad det køle af og bland herefter med de andre ingredienser. Nem og enkel frokost. Jeg har brugt denne pesto, som jeg købte på foodfestival.

_DSC0794

4 Kommentarer

4 Kommentarer

Johanne 26. september 2013 - 09:41

Hej Stinna :)

Forleden blev jeg interviewet til siden overspring.dk om min blog. I den forbindelse blev jeg bedt om at nævne 3 madbloggere som inspirerer mig, og der kom jeg med det samme til at tænke på dig. Af en eller anden årsag har journalisten desværre fået galt fat på det, og kalder din blog for “Stinnasblog.” Jeg har skrevet til hende, og håber at fejlen bliver rettet snarest. Anyway, jeg vil bare fortælle dig at jeg virkelig elsker din blog, og at jeg håber at artiklen kan være med til at endnu flere aarhusianere for øjnene op for stinna.dk. :)

Du kan læse artiklen her, hvis du har lyst:
http://overspring.dk/artikler/et-interview-med-en-blogger/

God dag. :)

Reply
Stinna 30. september 2013 - 15:23

Hej Johanne. Tusind tak for at nævne min blog :-)

Det er også spændende at læse med ved dig :-)

Hav en god dag!

Reply
Hende C 1. oktober 2013 - 16:33

Spændende salat :-)

Reply
Stinna 1. oktober 2013 - 17:29

Tak :-) Den var så lækker som madpakke.
God aften!

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy