Hvad så nu? Lidt om kandidatuddannelse

af Stinna

Jeg tænker at det er tid til en lille opdatering, da der er flere af jer der har spurgt ind til, hvad jeg laver nu. Hvor er I bare søde – jeg anede ikke at I gerne ville læse om det :-) Jeg blev jo uddannet sygeplejerske i slutningen af januar i år og har siden da været på dagpenge.

Som jeg skrev i indlægget lige her, har jeg sådan været i tvivl om, hvad dælen jeg nu skulle. Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle søge ind på en kandidatuddannelse eller om jeg istedet skulle forsøge at arbejde noget mere med bloggen og måske forsøge at leve af det. Det har hele tiden været planen at skulle videreuddanne mig, da jeg virkelig godt kan lide at studere og ønsker at arbejde med udvikling, som oftest kræver en kandidatuddannelse. Lige med hvad aner jeg ikke, men gerne noget kvalitetsudvikling. Samtidigt har jeg haft overvejelser om, at hvis jeg skulle prøve at arbejde fuldtid med bloggen, så skulle det nok være nu. Flere har prikket lidt til mig og sagt, at jeg bare skulle tage springet og kaste mig ud i det, men min mavefornemmelse sagde, at det altså ikke var lige nu.

Jeg endte dog med at vælge at videreuddanne mig og i marts søgte jeg ind på min ønskede kandidatuddannelse, kandidat i sygepleje, og for et par uger siden takkede jeg ja til en plads! Jeg er SÅ glad og det giver mig virkelig en ro, at jeg ved hvad jeg skal lave til september. Det har så givet mig lidt andre overvejelser, for hvad så med bloggen? Efter at have tænkt meget over det og talt med en karrierecoach (det lyder måske lige vildt nok, men det hjalp!), så har jeg besluttet at blogge samtidigt med min uddannelse, præcist som jeg har gjort indtil nu. Det har dog hele tiden været mit ønske at fortsætte med at blogge og jeg håber på, at få ligeså meget tid til det, som under min bachelor. Jeg elsker at udvikle opskrifter til bloggen og jeg nyder, at den stadig primært er min hobby. Hvad tiden så bringer efter kandidatuddannelsen, det må tiden vise.

2 Kommentarer

Nikoline 30. maj 2017 - 12:58

Hej Stinna. Jeg overvejer selv at tale med en, om min fremtid i sygeplejefaget. Hvem har du brugt som karrierecoach? :-)

Reply
Stinna 30. maj 2017 - 21:10

Hej :-) Det var igennem min a-kasse jeg talte med en. Måske du kan det samme? Kom i et forløb, fordi jeg var ledig :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.