Opdatering på mit hudforløb

af Stinna

Reklame

Der er nu gået lidt over fire måneder siden jeg startede på projekt flot hud og 12 uger siden jeg begyndte et forløb hos Klinik Isabelle Philipp.  

Det er derfor blevet tid til en opdatering på mit hudforløb og jeg har glædet mig til at dele dette med jer. Optimalt set havde jeg sørget for at tage nogle gode billeder til jer, så jeg kunne vise jer mine fremskridt. Men jeg har det lidt svært med før og efter billeder, da jeg synes at det kan være svært at ramme det samme lys, den samme skarphed og vinkel. Derfor vil jeg primært beskrive mit forløb med tekst, men indsætte et lille billede af min hud før og efter. Jeg ved dog ikke om det er muligt at se den reelle forskel der.

Som jeg skrev om inden jeg startede, så har jeg længe haft en hud der har drillet i form af urenheder og lidt irriteret overflade. Jeg har ikke været plaget af decideret akne, men jeg har følt at min hud ikke var helt i balance. I de sidste mange måneder har jeg droppet mælkeprodukter, fået syre-peeling behandlinger hos dygtige Lise og udelukkende brugt produkter fra Nimue, som hun sælger i sin klinik. Jeg har brugt produkter som Lise har valgt ud fra min hud og hvad hun vurderede den havde brug for.

For første gang længe, har jeg flere gange fået komplimenter på min hud. Flere har nævnt at den ser mere ensartet ud, har en finere overflade og mere glød. Jeg er ikke blevet helt fri for mine udbrud, men jeg synes der er kommet færre og i lidt mindre grad. Det har helt klart haft en effekt på min hud at jeg har fået brugt nogle gode produkter, men det er især behandlingerne jeg har mærket effekt af. Efter behandlingerne med frugtsyre har min hud været SÅ blød, haft en mere fin og jævn overflade og så har den føltes så rar at være i. For første gang længe har jeg ikke haft tør hud om vinteren!

Men som sagt har jeg stadig små udbrud og min hud er ikke perfekt, men er blevet en bedre version. Produkterne er desværre ikke helt billige, men de holder længe. Her efter 12 uger har jeg stadig en del tilbage.

Herunder ser i billeder af min hud, taget lige ved start af forløbet og det sidste er efter de 12 uger. Det er taget med min mobil.

Jeg fortsætter helt klart med min nye gode hudplejerutine.

Regi: Den flotte kop er købt hos keramiker Marianne Hansen.

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.