Omelet med broccoli og hytteost

af Stinna

Omelet med broccoli og hytteost

Omelet med broccoli og hytteost. I dag til frokost lavede jeg en hurtig omelet. Jeg har været til træning og var derfor meget sulten.
Det skulle være nemt og hurtigt, så åbnede køleskabet og fandt et par ingredienser, som jeg altid har i mit køleskab:

æg, broccoli, løg og hytteost.
Det fungerer rigtig godt sammen og jeg er mæt længe. I aften skal jeg lave en raw brownie med min ven Peter.

Opskriften skal nok komme er på bloggen. Jeg håber i har nydt det gode vejr idag. Jeg har drukket kaffe i solen med en god veninde :-)

Opskrift på omelet med broccoli og hytteost (1 person)

2 æg

2 spsk hytteost

én god håndfuld broccoli

1 løg

olie til stegning

salt og peber

Start med at hakke løg og broccoli og steg det i olie.

2

Æg og hytteost blandet godt sammen (jeg har brugt en gaffel). Kom godt med salt og peber i. Når grøntsagerne har fået nogle minutter, så hæld blandingen over grøntsagerne.

3

Omeletten skal steges ved middelvarme. Når overfladen begynder at stivne, så skal omeletten vendes. Jeg sætter altid en tallerken over panden og vupti – så vender jeg panden så omeletten er på tallerkenen. Hæld/glid nu forsigtigt over på panden igen. Lad den få ca. 10 minutter.

4

Velbekomme :-)

6 Kommentarer

6 Kommentarer

Pernille S. 8. marts 2013 - 09:52

Mums – det lyder og ser mega mega mega yummy ud!!!!

Reply
Stinna 8. marts 2013 - 14:37

Tak skal du have – det smagte så godt :-)

Reply
Michael 29. august 2013 - 11:37

Awesome eggs post-training :)
Havde lige hytteosten fra i går. Smed grøn peber, cherrry tomater og en halv avokado i som grøntsager. Den bager nu – blir helt sikkert godt.

PS. tilberedt til musik fra michael jackson, en sikker vinder

Tak,
Michael

Reply
Stinna 29. august 2013 - 22:06

Hej Michael.
Jeg håber du kunne lide opskriften :-)

Reply
Helle Grundvad Madsen 10. januar 2016 - 14:31

Hold da op hvor det smager skønt. Det er en opskrift der har fundet plads her hos os.

Reply
Stinna 10. januar 2016 - 15:41

Skønt at du kunne bruge opskriften :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy