Nyt design på bloggen

af Stinna

barcelonaguide-2-4

Hvis I har undret jer over bloggen de sidste par dage og har fundet en del fejl på siden, så er det fordi jeg har været igang med at installeret et nyt design på bloggen. Ikke fordi der var noget galt med det gamle design, men jeg ønsker at det skal være nemmere for jer at finde rundt og finde de opskrifter I leder efter, så derfor har jeg forsøgt mig med dette design.

En af de store forskelle er, at der nu vises små billeder på forsiden af indlægget og lidt tekst. Før fik I et stort billede og skulle derfor langt ned på siden, for at komme til næste opskrift. Derudover har jeg fået lavet en ‘slider’ øverst, hvor jeg viser 3 populære indlæg ad gangen, som man kan blive lidt inspireret af :-) Jeg er dog slet ikke færdig med at finjustere designet og ved at der er en del små skønhedsfejl, men det er noget jeg lige må ordne hen ad vejen. Lad mig endelig høre, hvad I synes om designet – det skulle jo gerne gøre det hele lidt lettere for jer læsere!

Er der noget I mangler her på bloggen?

4 Kommentarer

4 Kommentarer

Pernille 21. september 2016 - 09:41

Jeg elsker dit nye design! Det ser superflot ud og er meget mere overskueligt :-) Thumbs up!

Reply
Stinna 21. september 2016 - 12:20

Tusind tak! :-)

Reply
Rosa 21. september 2016 - 10:50

Jeg mangler et par pile, så man kan klikke sig frem og tilbage i indlæggene, når man har åbnet dem. Sådan noget med “Forrige” og “Næste” :-)

Reply
Stinna 21. september 2016 - 12:20

Ah ja, det må jeg lige forsøge at lave – tak! :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy