Når jeg ikke blogger…

af Stinna

sundmadblog

For noget tid siden modtog jeg en mail fra nogle studerende, som spurgte om de måtte følge mig en dag i mit ‘blogger-liv’. Jeg måtte svare dem tilbage, at jeg nok ikke ville være særlig spændende at følge, da jeg faktisk de fleste dage slet ikke laver noget blogger-relateret.

Derfor fik jeg idéen til dette indlæg, for måske der er flere derude, som ikke ved hvad jeg laver til hverdag? Hvis du er helt ligeglad, så springer du naturligvis bare dette indlæg over.

Faktisk er det sådan, at bloggen her mest kan ses som en hobby. Til dagligt er jeg nemlig sygeplejerskestuderende og om præcist ét år, kan jeg kalde mig selv for sygeplejerske. Grundet flere ting, har jeg dog allerede nu besluttet at jeg efter endt bachelor vil læse en kandidat. Lige nu er jeg så ved at finde ud af, i hvilken retning jeg skal gå. Hvis nogle af jer har en bachelor i sygepleje og har læst videre, så kom gerne med indputs i kommentarfeltet.

Fordi at jeg bruger meget tid på mit studie, er det ikke hver dag at jeg får lavet nogle opskrifter her til bloggen. Især her i vinterhalvåret, er det svært at få taget fine lyse billeder, når solen er gået ned når man er hjemme fra studiet. Jeg laver opskrifter og tager billeder når jeg har lyst, hvilket mest er i weekenden. Derfor ser jeg mest min blog som en hyggelig hobby, som er mit frirum og et sted jeg kan få lov at være kreativ. Et rigtigt bloggerliv, det vil jeg ikke kalde det :-) Jeg håber da på, at jeg engang i fremtiden kan få mere tid til at blogge og måske arbejde med noget inden for mad- og blogverdenen.

De sidste par uger har jeg siddet med de bøger der er vist på billedet. Jeg har nemlig lige været til eksamen i akut og kritisk sygepleje, som virkelig var spændende, men også virkelig hårdt. Nu har jeg lige en uges fri, inden jeg på mandag starter jeg på modul 11 på uddannelsen. Jeg har to praktikker lige efter hinanden og til efteråret skal jeg starte på min bacheloropgave. Selvom jeg får travlt, vil jeg naturligvis stadig lave opskrifter og udgive indlæg :-) God mandag!

sundmadblog-2

4 Kommentarer

4 Kommentarer

Annette Hauge 1. februar 2016 - 15:34

Kære Stinna
Du virker til at være en ung kvinde, der stræber efter det gode liv på mere end én måde. Lyt til din indre stemme og vælg den kandidat, der passer dig bedst. Det er fint, hvis du kan leve med de jobmuligheder, som kandidaten giver dig mulighed for. Held og lykke med bachelor og valg af kandidat :-)

Reply
Stinna 1. februar 2016 - 20:15

Hej Annette, tak skal du have :-) Jeg føler ihvertfald, at jeg er på rette vej! :-) God aften til dig.

Reply
Emili 13. februar 2016 - 15:03

Hej Stinna,

Jeg nyder at læse din blog.
Jeg overvejer selv at læse til sygeplejerske, og jeg ved godt, at du hovedsageligt har en madblog, men vil du fortælle noget om dine overvejelse, inden du startede på dit studie.
Jeg har også selv gjort mig en masse tanker om at tage en kandidat efterfølgende – mest fordi jeg virkelig godt kan lide at studere. Vil du fortælle lidt om, hvorfor du ikke hopper direkte i job, efter din bachelor?

Reply
Stinna 13. februar 2016 - 16:50

Hej, det er et virkelig spændende studie! Jeg er ihvertfald meget glad for det. Jeg har bøvl med min hofte, så jobbet som sygeplejerske er ikke det rette for mig. Ellers ville jeg gerne have arbejdet som sygeplejerske :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy