Mit lille køkken

af Stinna

koekken

Et lille smugkig i mit lille køkken. Med alt det mad jeg laver, bruger jeg ofte meget tid i mit køkken. Vi bor i lejlighed i Aarhus C, så vores køkken er desværre ikke særlig stort og er også et ældre køkken.

Selvom det er småt og ikke nyligt renoveret, så synes jeg alligevel mit køkken er hyggeligt og jeg er helt vild med mit vindue, hvor mine krydderurter også trives. Men selvom jeg er glad for mit køkken, så synes jeg alligevel det trænger til en lille forandring. Derfor er jeg ved at overveje at få skiftet bordplade og køkkenvask, men jeg ved endnu ikke i hvilke farver. Jeg er mest til idéen om en sort bordplade og en hvid vask, men jeg ved ikke om det bliver for mørkt. Ellers en lysegrå bordplade og en hvid vask. Hvad tænker I?

Det er lidt atypisk at jeg deler sådanne billeder med jer, men måske kan andre med små by-køkkener også blive inspireret. Jeg elsker ihvertfald selv, når man får lov til at se fx en bloggers køkken – det er ofte lidt mere inspirerende, end de flotte udstillingskøkkener.

Jeg har ikke vist mit køkken før, men derimod har jeg vist lidt fra min lille altan – som i år har været fyldt med de skønneste krydderurter (og de er der stadig, selvom jeg snart tror at sæsonen er ovre. De indlæg læses her: Urban Garden –  min lille altan have og Mine altan krydderurter- 30 dage

koekken-3

koekken-4
koekkenkoekken-5

13 Kommentarer

13 Kommentarer

Maya 30. september 2016 - 13:51

Hvor er det fint, søde Stinna :)
God weekend!

Reply
Stinna 30. september 2016 - 14:16

Tusind tak søde Maya :-)

Reply
Thit 30. september 2016 - 14:08

Det er virkelig et fint indlæg Stinna! Det er så hyggeligt, at få et blik ‘bag facaden’ og se, at en kogebogsforfatter og madblogger også bare er ‘menneske’. Dem må du gerne dele endnu flere af! Rigtig god weekend!

Reply
Stinna 30. september 2016 - 14:17

Mange tak skal du have :-) Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt det skulle deles. Jeg vil da overveje at dele andre også :-) God weekend til dig også!

Reply
Kaya 30. september 2016 - 14:25

Det har måske ikke så meget med dit indlæg at gøre, men jeg synes din blog er blevet rigtig flot efter dit ombyggeri. Dit nye side/profilbillede er så dejlig og imødekommende, når man går på din blog. :)

Reply
Stinna 4. oktober 2016 - 14:56

Hej Kaya – mange tak for din søde kommentar. Jeg er glad for at du kan lide bloggens nye design og tak for de søde ord om billedet!

Reply
Lene T 2. oktober 2016 - 20:45

Superhyggeligt køkken:-)
Du må endelig ikke vælge en sort bordplade! Fedtfingre, krummer, kalk og alt muligt andet vil være meget synlige. Det er næsten umuligt at holde… Og ridser vil være hvide og meget iøjnefaldende:-( (Bare et lille råd fra en tidligere køkkenarkitekt.)

Reply
Stinna 4. oktober 2016 - 11:30

Hej – tusind tak for dit svar! Det havde jeg slet ikke lige overvejet ;-) Det må nok hellere blive en lys bordplade så. Havde overvejet en hvid, men den er jeg også bare for bliver farvet – fx af gurkemeje!
:-)

Reply
Lene T 6. oktober 2016 - 14:40

Du skal købe et produkt, der hedder laminatrens (fås i møbelbutikker, men sikkert også køkkenbutikker). Det sprayes på, man lader det trække i 5-10 minutter, og så kan du tørre stort set alt af;-)
Jeg har ikke prøvet det mod gurkemeje, men karry (som jo bliver gul af gurkemejen) og rødvinsrande fjerner det fint. Jeg kan bedre li’ den fra Andersen Furniture end den fra Guardian, men det er jo en smagssag. Virker også på Corian…

Reply
Stinna 7. oktober 2016 - 13:13

Perfekt – tak :-) Projekt køkken er dog ikke startet endnu, men vil da lige huske dine råd – tak!

Reply
Lene T 2. oktober 2016 - 20:51

Hej Stinna:-)
Du må endelig ikke vælge en sort bordplade! Krummer, fedtfingre, kalk og alt muligt andet vil være meget synligt, og evt. ridser vil også stå tydeligt frem og være helt lyse. (Bare et godt råd fra en tidligere køkkenarkitekt;-))

Reply
Kirsten 7. oktober 2016 - 17:23

Hej
Fin blog du har. Synes også lige, jeg vil kommentere på dine tanker om ny bordplade og vask. Jeg har selv en hvid vask i silgranit, og det kan jeg ikke anbefale. Til trods for masser af rengøring er vasken MEGET svær at holde ren. Så hvis du vil have en hvid vask, bør du helt klart købe én i porcelæn.

Reply
Stinna 7. oktober 2016 - 20:33

Hej – mange tak for dit svar :-) Jeg har faktisk lige set på en i porcelæn. Det må jeg overveje!

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy