Mit forhold til sukker

af Stinna

sund

I dette nummer af Woman, fortæller jeg om mit forhold til sukker. Jer læsere der har fulgt med herinde længe, har nok allerede en fornemmelse af min holdning og forhold til sukker.

For et par måneder siden blev jeg kontaktet af en journalist fra Woman, som spurgte om de måtte interviewe mig. De ville lave en artikel om at have et sundt forhold til sukker og jeg sagde ja. Efter at jeg havde sagt ja, havde jeg lige én dags tid til at tænke. Jeg ville så gerne fortælle om mit forhold, men ville helst ikke misforståes. Derfor forsøgte jeg at gøre meget ud af at fortælle, at jeg bestemt ikke er fanatisk.

Jeg har et sundt forhold til sukker, fordi jeg ikke nægter mig selv noget, men har fundet en måde, hvor jeg kan spise sødt og føle mig sund på samme tid… Jeg er ikke fanatisk og har min farmor bagt en æblekage, spiser jeg den med største fornøjelse. Det er jo ikke den ene kage, der afgør om jeg føler mig sund i min krop.. 

Så hvis du er nysgerrig for at læse om mit forhold til sukker, så kan du læse det i det nyeste nummer af Woman. Ellers vil jeg gerne lave et indlæg om det herinde, hvis det har interesse? :-)

6 Kommentarer

6 Kommentarer

Anne-Marie 9. december 2015 - 15:07

Den ser rigtig fin ud, godt billede. Ærgerligt du ikke kan linke direkte til den.

Kh.
Anne-Marie

Reply
Stinna 9. december 2015 - 17:38

Det går nok desværre ikke ;-) Men mange tak!

Reply
Anna Warrington 9. december 2015 - 20:50

Spændende læsning Sinna :D

Reply
Stinna 11. december 2015 - 11:49

Mange tak :-)

Reply
Pernille 10. december 2015 - 10:19

Jeg vil meget gerne læse et indlæg om dit forhold til sukker herinde :-) Især fordi der også er sukker i dadler og andet frugt, man kan bruge til at søde med, og derfor interessant at læse, hvad du tænker om koncentrationen om det i din hverdag :-)

Reply
Stinna 11. december 2015 - 11:49

Det er der nemlig :-) Jeg skal nok få lavet et indlæg om det, engang i det nye år :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy