Min hverdag pt – lidt om specialeskrivning og fremtid

af Stinna

Forleden fik jeg et par spørgsmål om, hvad det egentligt er jeg laver for tiden. Selvom jeg har skrevet en smule om det på instagram, så er det ikke noget jeg har skrevet så meget om – så det vil jeg gerne forsøge i dette indlæg.

Specialeskrivning

I de sidste måneder har jeg skrevet på mit speciale sammen med min gode veninde Charlotte. Vi skal aflevere i juni, så vi bruger en del tid på vores speciale. Specialet er vores afsluttende opgave på kandidatuddannelsen i Sygepleje, som vi begge startede på sammen efter at have læst til sygeplejersker sammen. Vi skriver om gravide og deres valg af private scanninger i løbet af graviditeten. Det er virkelig spændende, selvom det også er hårdt. Så hvis jeg er lidt fraværende herinde, så er det fordi at jeg bruger det meste af min tid ovre på universitetet. Men om ikke så længe skal vi aflevere og derefter skal vi forsvare vores speciale. Og engang i juni er jeg således færdiguddannet. Det er nervepirrende, spændende og ret vildt at tænke på – og jeg glæder mig!

Derudover er jeg også ved at tænke en masse over, hvordan jeg skal arbejde med bloggen efter at jeg er færdig på min uddannelse. Min drøm er at arbejde både inden for noget sygeplejemæssigt og samtidigt drive bloggen her. Hvordan og hvorledes ved jeg ikke endnu, men jeg stopper ihvertfald ikke med at udvikle opskrifter her til bloggen. Faktisk tværtimod tænker jeg, så vil jeg gerne bruge endnu mere tid på at udvikle opskrifter og på at tage billeder.

Jeg håber at I kan bære over med, at jeg er lidt fraværende. Jeg laver stadig mad selvfølgelig, men ofte ikke noget, som jeg lige får taget et billede af og som nødvendigvis bør deles. I må endelig spørge, hvis I har spørgsmål eller andet. Ellers så vil jeg ønske jer en fortsat god weekend :-)

2 Kommentarer

2 Kommentarer

Michala 27. april 2019 - 19:01

Hvor er det spændende at læse Stinna – og det lyder så sejt med specialet!
Jeg kender det så godt, at man nogen gange må sætte opskriftlivet lidt på standby til fordel for andre ting i livet. ;-)
Hvor længe har du egentlig haft din blog?

– De bedste hilsener herfra, Michala

Reply
Stinna 28. april 2019 - 10:18

Hej Michala :-) Tak for din besked. Og tak! Jeg har haft den siden 2012/2013 mener jeg. Så det er ved at være en del år efterhånden :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy