De mest populære opskrifter i år

af Stinna

Endnu et år er næsten gået og jeg vil i år gøre status på, hvilke opskrifter der har været de mest populære. Jeg har set flere søde bloggere lave sådan et indlæg og jeg synes altså det er ret hyggeligt at se, især fordi det er meget forskelligt hvad der hitter på hvilke blogs. Som I nok hurtigt kan se herover, så er det især de søde sager der hitter her på bloggen – og gerne dem med chokolade på. Især min banankage vinder suverænt over de andre, også selvom det er en gammel opskrift.

Faktisk er de fleste af ovenstående ældre opskrifter. Men som søde Julie skriver i et lignende indlæg, så har de nye jo slet ikke nået at blive set ligeså meget, som de her gamle. Men jeg er alligevel blevet overrasket over nogle af de indlæg der er på top 9, især dippen til friske forårsruller. Den er SÅ god, men anede ikke at det var én, som I klikkede jer ind på. Det er lidt sjovt. Jeg glæder mig til at dele endnu flere opskrifter med jer i det nye år.

Tak fordi I følger med – I aner ikke hvor meget det betyder :-)

Sund banankage uden mel og sukker

Som nævnt ovenfor, så er banankagen klart bloggens mest populære opskrift. Det er også én af de opskrifter, som I tagger mig mest i på instagram at I har lavet. Det er SÅ hyggeligt og jeg bliver så glad.

Sunde snickers bidder

Snickersbidder er også en af de opskifter, som jeg har fornemmelsen af, at mange af jer laver. De er nemme og smager godt.

Sunde snickerskugler

Snickerskuglerne minder faktisk meget om ovenstående opskrift, men er istedet trillet til små fine kugler og drysset med guldstøv.

Sunde æblemuffins – perfekte til madpakken

Æblemuffins til madpakken – de er nemme, hurtige og så har de reddet mig mange gange på studiet.

Mine bedste vegetarfrikadeller / vegetarbøffer

Selvom dette ikke er én opskrift, så har jeg alligevel taget den med – det er en samling af mine bedste veggiedeller.

Friske forårsruller –  med tre slags dip

Friske forårsruller med tre slags dip. Et lidt overraskende indlæg – men de smager rigtig godt og kan også bruges til andet end friske forårsruller.

Groft bananbrød

Sødt og lækkert bananbrød toppet med mørk chokolade.

Havregrynspandekager

Små søde havregrynspandekager – helt perfekte til om søndagen.

Sund chokoladekage – den allerbedste sundere chokoladekage

Én af bloggens ældste opskrifter, som min kæreste faktisk har opfundet opskriften på. Den er god, intens i smagen og så er den en lidt sundere udgave.

 

Igen tusind tak fordi I læser med. Jeg glæder mig til endnu et år med bloggen og jer.

 

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy