Kom til økodag

af Stinna
Den 19. april holder 40 økologiske Arla gårde åbent hus. I denne anledning vil der være lækre smagsprøver, mulighed for at lave en masse aktiviteter og en mulighed for at blive klogere på økologi. Sidste år var jeg et smut til økodag og det var virkelig en hyggelig dag.
mitkøkken-12
 Reklame for Arla
Jeg har tidligere nævnt herinde, at jeg prioriterer økologiske fødevarer meget højt. Især økologisk mælkeprodukter og æg er noget jeg altid køber økologisk.
Dernæst selvfølgelig også andre varer, men altså mest de animalske produkter. Jeg sætter nemlig stor pris på, at dyrene har det godt og at de varer jeg spiser, er af høj kvalitet.
For mig hænger økologi sammen med friske råvarer og en sikret god kvalitet af det jeg kommer i munden.
På dagen til åbent hus, bliver de søde køer sat på græs. Derudover kan du få lov til at kæle med de små kalve – dette gjorde jeg sidste år og jeg var solgt (lige så solgt som jeg også var forleden, da jeg hilste på en lille lam på Djursland. Se mere på min instagram).
Du kan læse mere om aktiviteterne på øko-dagen her. Hvis jeg får tid til det, vil jeg tage min lille niece med. Sidste år kørte vi i en vogn fyldt med halmballer, hilste på køerne, smagte lækker yoghurt og nød det fine vejr. Økogårdene har åbent fra 10-14 d. 19. april.
Herunder vises en sød lille video, som er lavet i forbindelse med øko-dagen. I videoen hører du forskellige årsager til at spise økologisk, hvorfor vælger du økologisk? Du ser videoen ved at klikke på play.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy