Farvel maj – maj måneds mest populære opskrifter

af Stinna

Inspireret af min søde veninde og kollega Julie, vil jeg i dag gerne dele maj måneds mest populære opskrifter med jer – eller ihvertfald de opskrifter, som I har klikket på flest gange. De tre første på listen er faste gengangere og er de tre opskrifter, som går igen og igen. Faktisk mener jeg, at banankagen har været nr. 1 siden jeg bagte den i 2015 og jeg er SÅ glad for, at I kan lide den. De næste to på listen er også søde sager, nemlig mine snickersbidder og snickerskugler. Jeg forstår jer godt – de smager nemlig virkelig godt og er virkelig nemme at lave. Nummer fire på listen er mine glutenfri majs-pitaer. I får hele listen lige her:

Som I kan se her på listen, så er de fleste af jer helt vilde med kager ;-)

  1. Sund banankage uden mel og sukker
  2. Snickers bidder
  3. Snickerskugler
  4. Arepas – glutenfri pitabrød bagt af majsmel
  5. Sunde æblemuffins- perfekte til madpakken
  6. Indisk vegetarisk suppe
  7. Friske forårsruller – med tre slags dip
  8. Mine bedste vegetarfrikadeller / vegetarbøffer
  9. Nemme havregryns pandekager
  10. Sund chokoladekage – den allerbedste sundere chokoladekage

Er der noget I gerne vil have mere af herinde? Kager, aftensmad, små tips, personlige indlæg – eller noget helt andet? Lad mig endelig høre. Nu vil jeg smutte ud i det blæsende vejr, jeg skal drikke kaffe med sødeste Julie.

Print Friendly, PDF & Email

1 Kommentar

Clara 31. maj 2017 - 14:44

Mmh, den banankage ser da også helt uimodståelig ud! Jeg kunne godt tænke mig flere eksamensinspirerede indlæg med idéer til sunde snacks, frokoster osv, og også meget gerne inspiration til madpakker op mod studiestart

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.