De opskrifter vi selv laver mest herhjemme

af Stinna

Jeg elsker at følge med i, hvilke opskrifter herinde I bruger mest. Men i dag vil jeg gerne dele de seks opskrifter, som vi bruger mest herhjemme. Det er de opskrifter, som vi oftest ender med at lave i hverdagene.

  1. Indisk daal/dahl. Til jer der følger med på instagram, så har I måske set, at jeg ret ofte laver daal herhjemme. Det er en ret som jeg er virkelig vild med og så elsker jeg, at den kan varieres – jeg tilsætter ofte bare de grøntsager vi lige har i køleskabet og så får min kæreste ofte lidt kylling til. Derudover smager det også virkelig godt dagen efter det er lavet, så sørg for at lave en stor portion!
  2. Verdens bedste suppe. Måske et lidt vildt navn, men herhjemme er det virkelig vores favoritsuppe. Den er krydret og lavet med kokosmælk. Vi kommer bare de grøntsager i vi lige har og spiser gerne noget brød til.
  3. Afrikansk linsegryde. Denne ret er ret ny her på bloggen, men jeg har allerede lavet den en del gange herhjemme.
  4. Aloo gobi. En indisk ret med blomkål og kokosmælk, som er fyldt med smag og serveres med ris til.
  5. Sundere snickersbidder. Det er ikke nogle jeg laver hver uge, men hvis jeg skal lave en lidt sundere snack, så ender jeg ofte med disse – eller især hvis vi skal have gæster. Jeg har endnu ikke mødt nogen, som ikke kan lide dem.
  6. Sundere chokoladekage. Det er egentligt min kæreste der har fundet på opskriften til denne kage, men jeg fik heldigvis lov til at dele den herinde. Det var en af bloggens første opskrifter og jeg har lavet den utallige gange siden.

Jeg håber at I har kunne finde lidt inspiration, måske nogle af retterne også skal være jeres nye hverdagsretter.

 

2 Kommentarer

2 Kommentarer

Mette 25. maj 2018 - 16:42

Linket til Dahlen virker ikke :)

Reply
Stinna 27. maj 2018 - 09:58

Tak, det retter jeg lige :)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy