Blomkåls couscous med dild-dressing og soyamandler

af Stinna

DSC04336

Mangler du en salat til aftenens-grill menu, så har jeg et bud her. Salaten er nem at lave og kan sagtens varieres, så du tilføjer dine yndlings-grøntsager. Salaten består primært af blomkål, som jeg har hakket meget fint, så det er blevet til blomkålsris/couscous. Ovenpå har jeg soyamandler, som du finder opskriften på her. Jeg har været syg i nogle dage nu, det er typisk at man altid bliver syg, ligesom man får ferie. Jeg har planer om at få afprøvet en masse lækre smoothies-varianter, så kig forbi bloggen hvis du mangler smoothie-inspiration (eller skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har en yndlings-kombination).


Blomkåls couscous med dild-dressing og soyamandler:

1 blomkål

4 tomater

1 rødløg

1 rød peberfrugt

2 dl cremefraise (jeg bruger gerne en fed variant)

1 potte frisk dild

1 fed hvidløg

salt

peber

smag til med citronsaft

soyamandler

  1. Hak blomkål til blomkåls-ris.
  2. Hak de andre grøntsager og bland med blomkål.
  3. Lav dressing af salt, peber, hvidløg, citronsagt, cremefraise og dild.
  4. Bland ingredienserne sammen og top med hakkede soyamandler. Velbekomme!

DSC04301DSC04304DSC04339

1 Kommentar

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy