3 opskrifter med peanutbutter

af Stinna

peanutbutter-2

I mit køkken har jeg næsten altid en peanutbutter stående. Jeg bruger ikke kun peanutbutter til det søde køkken, men jeg er også vild med det i det salte køkken.

Da en veninde forleden spurgte mig om, hvad jeg dog bruger peanutbutter til, blev jeg inspireret til dette indlæg. Hun havde nemlig købt en peanutbutter da hun skulle lave snickerskugler, men havde aldrig fået brugt resten. Faktisk overvejede hun at smide resten af peanutbutteren ud, da hun ikke vidste hvad hun ellers skulle med den. Der er sikkert en masse lækre opskrifter med peanutbutter hvis man googler, men herunder er mine egne favoritter. Derudover synes jeg også det smager godt med lidt peanutbutter på fx. vafler.

Herunder er 3 opskrifter, som alle indeholder peanutbutter. I aften vil jeg selv lave den skønne peanutbutter-dip til de friske forårsruller.

peanutbutteropskrift

Friske forårsruller med peanutbutter-dip og stegte peberfrugter.

Vegetarisk broccoli tabuleh med peanutbutter-kikærter.

Sundere snickers bidder.

God weekend!

3 Kommentarer

3 Kommentarer

Dzejna 21. februar 2016 - 16:42

Hvem kunne dog overveje at smide peanutbutter ud? Jeg plejer at spise det rent med en ske, eller mellem to stykker mørk chokolade, eller sammen med Nutella :)

Reply
Stinna 21. februar 2016 - 17:54

Jeg tænkte det samme, derfor jeg måtte udgive dette indlæg. Det er en skøn kombination med chokolade og peanutbutter :-)

Reply
3 opskrifter med quinoa - Stinna 29. marts 2016 - 16:12

[…] Læs også: 3 opskrifter med peanutbutter […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy