Årets 10 mindst læste indlæg fra 2018

af Stinna

Årets mindst læste opskrifter her på bloggen. Efter at have læst søde Julies indlæg i dag, fik jeg også lyst til at se lidt på, hvilke opskrifter der har været de mest og mindst populære i år. Jeg vil gerne starte med at dele de mindst populære opskrifter med jer, da det altså har været ret sjovt at se på.

Jeg har været en tur bag bloggen og set lidt på bloggens statistik. Her kan jeg se, hvilke opskrifter der er mest populære, hvilke I er inde på længst tid og andre spændende tal. Jeg vendte lige listen på hovedet og så så på, hvilke I havde klikket på færrest gange – og det var altså virkelig sjovt.

De fleste af disse opskrifter er virkelig gamle og jeg forstår faktisk godt, at de ikke er så læste. Men alligevel var nogle af em ret populære dengang i 2012 og 2013, hvor jeg udgav dem :) Måske I har set nogle af dem før?

Bloggens 10 mindst læste opskrifter i 2018

  1. Den allermindst læste opskrift på bloggen i 2018 er ‘Kanelgrød med skyr’. Egentligt er det en ganske god opskrift, men en er nok lidt for kedelig og almindelig til, at nogle skulle søge på den.
  2. Den andenmindst læste opskrift er min yndlingshavregrød. Opskriften var ret populær da jeg udgav den, for den indeholder æg og jeg mindes, at det var lidt nyt og smart dengang.
  3. Den tredje på listen er disse sunde bananpandekager uden mel. Jeg troede faktisk ikke at denne blev læst så lidt ha ha.
  4. Guacamole i æggewrap. Jeg tænker at denne muligvis har fortjent den lave plads på listen.
  5. Hindbær-rødbede smoothie. Mindes faktisk at denne opskrift smager ret godt – måske jeg snart skal prøve den igen.
  6. Pesto med basilikum og persille. En opskrift som måske godt kunne bruge nogle nye billeder :)
  7. Majspandekager med fyld af hytteost, soltørret tomat og spinat. Denne opskrift er faktisk en opskrift, som jeg selv har lavet en del gange. Opskriften er lavet af min kammerat Peter og smager altså ganske godt.
  8. Grønkålschips. En helt enkel opskrift på grønkålschips – måske opskriften godt lige kunne trænge til nye billeder.
  9. Salat med quinoa og feta-skyr dressing.
  10. Salat med perlebyg og bolsjebeder.


Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.