Årets 10 mest læste opskrifter i 2018

af Stinna

I går udgav jeg indlægget ‘Årets 10 mindst læste opskrifter i 2018‘. I dag vil jeg så gerne dele de 10 opskrifter, som er blevet læst flest gange af jer. Det er altid sjovt og spændende for mig at kigge lidt på tallene omkring bloggen – for jeg bliver altid lidt overrasket over, hvilke opskrifter I læser mest. Nogle af dem var også mest populære sidste år, men der er alligevel også nogle nye på listen.

Årets 10 mest læste opskrifter i 2018:

  1. Sund banankage. Denne banankage har været den mest læste opskrift på bloggen, siden jeg delte opskriften herinde i 2015. Den er nem og smager skønt.
  2. Snickersbidder. Endnu én af de opskrifter, som har været virkelig populær de sidste par år. Så denne var heller ikke så overraskende – for hvem er ikke vild med smagen af peanuts og chokolade?
  3. Cremet onepot pasta. Denne troede jeg ikke, at ville komme på en 3. plads over årets mest læste. Opskriften er en nem vegansk one-pot pasta, som er virkelig nem og meget hverdagsagtig.
  4. Spinatvafler. Nem opskrift med havregryn og spinat.
  5. Grønkålssalat med bagte rødbeder i krydret dressing. Denne opskrift har været ret populær – især her til efteråret og vinteren.
  6. Bagte kikærter med krydderier. Denne opskrift havde jeg ikke regnet med at se på listen her – opskriften er fra 2014 og jeg anede faktisk ikke, at den stadig blev læst.
  7. Sunde æblemuffins.
  8. Vegetarisk indisk curry.
  9. Spicy suppe med kokosmælk. Herhjemme kaldes denne suppe for verdens bedste suppe.
  10. Greenie. Her på sidstepladsen er mit indlæg om, hvordan man laver en grøn smoothie, som er sund og smager virkelig godt.

Og så vil jeg gerne sige tak til alle jer, der har læst med og lavet mine opskrifter. Det er SÅ dejligt, at I vil læse med. Godt nytår!

Print Friendly, PDF & Email
2 Kommentarer

2 Kommentarer

Ulla 1. januar 2019 - 00:08

Hej
Godt nytår
Har du udgivet en kogebog?
Mvh Ulla

Reply
Stinna 1. januar 2019 - 15:25

Hej Ulla, tak og også godt nytår til dig. Det har jeg ja, sammen med min gode veninde Julie. Du kan finde kogebogen lige her:
https://www.saxo.com/dk/hverdagsfavoritter_julie-bruunstinna-guldmann-marker_hardback_9788777499265

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.