Året der gik 2019 og lidt om år 2020

af Stinna

Så er året ved at være gået. Som så mange gange før, har jeg været inde og se lidt på, hvilke opskrifter I har været ekstra glade for i 2019. Det er altid hyggeligt for mig at se – og så er det en god måde at blive opmærksom på, hvilke af mine opskrifter I er særligt vilde med.

  1. I år er det mine grovboller der løber med førstepladsen. Det er også én af de opskrifter jeg tagges mest i på Instagram, så det havde jeg godt på fornemmelsen. De er nemme at lave, smager godt og så er de gode at fryse ned.
  2. Greenie. I år har min opskrift på grøn smoothie fået særligt meget opmærksomhed. Det er også én af de opskrifter, som jeg selv bruger mest.
  3. Sund banankage. Denne har været en af de mest populære opskrifter i flere år. Den er virkelig nem, smager godt og kan sagtens serveres til festlige lejligheder.
  4. Vegetarisk paprikagryde. Virkelig god vegetarisk gryderet – som selv min far er blevet vild med.
  5. Vegetarisk panang. Endnu en slags gryderet, som vi også laver ofte herhjemme.
  6. Sundere snickers. Denne behøver nærmest ingen forklaring – for hvem kan ikke lide snickers?
  7. Spinatvafler. Lidt overraskende. Måske fordi spinatvafler er en klassiker?
  8. Kisir – tyrkisk bulgursalat. Denne havde jeg ikke troet var med i bloggens mest populære.

Derudover vil jeg blot sige tak for, at I vil følge med og bruger mine opskrifter. Det gør mig SÅ glad – og jeg elsker jeres kommentarer. Både her på bloggen, på Facebook og på Instagram. Derudover glæder jeg mig til et nyt år – for jeg har valgt at jeg vil bruge endnu mere tid på at udvikle opskrifter og har også startet bloggen som en virksomhed. Så jeg håber at I fortsat vil følge med – og kom endelig med forslag til, hvad I gerne vil se mere af næste år.

6 Kommentarer

6 Kommentarer

Sofie 29. december 2019 - 18:30

Tusind tak for en masse fantastiske opskrifter!! Min mor er i årets løb blevet vegetar i en alder af 65, og vi har brugt dine opskrifter mange gange efterhånden – og dem er vi super glade for!

Rigtig godt nytår!

Reply
Stinna 30. december 2019 - 09:52

Tusind tusind tak :-) Hvor er det dejligt at høre. Og godt nytår til jer også :-)

Reply
anne 30. december 2019 - 20:07

Hej Stinna
Det har været vildt spændende og lærerigt at læse med i 2019. Jeg har fundet megen inspiration i dine overskuelige madplaner, og jeg er blevet klogere på smagssammensætninger og nye variationer af linse- og kikærteretter. Tusind tak, fordi du har gjort det lettere og sjovere at eksperimentere med diverse grøntsager og ingredienser!
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil hente endnu mere inspiration fra dig i det nye år
Knus

Reply
Stinna 30. december 2019 - 21:43

Hej Anne, tusind tak for din kommentar :-) Det gør mig så glad, at du kan lide mine opskrifter og bliver inspireret. Tak fordi du følger med :-) De bedste hilsner, Stinna

Reply
Laura 31. december 2019 - 10:31

Som relativ ny her på bloggen, har du været med til at gøre vores hverdag meget grønnere. Tak for dine fantastiske opskrifter, jeg elsker at de er lige til at gå til og de smager simpelthen så godt! Nu har vi ugentligt 4 kødløse dage, og det takket være dig! vi satser på at komme længere i 2020! Rigtig godt nytår!

Reply
Stinna 1. januar 2020 - 18:04

Mange mange tak. Så dejligt, at du kan bruge mine opskrifter :-) Rigtig godt nytår til dig også – og tak for, at du følger med herinde :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy