10 ting om mig – som du måske ikke vidste

af Stinna

10tingommig
I dag vil jeg gerne dele et lidt atypisk indlæg med jer. Det kommer sig faktisk af, at min søde veninde Julie (på billedet) længe har opfordret mig til at skrive lidt mere om mig selv herinde på bloggen – ikke en masse, men bare en lille smule. Det har jeg ikke helt vidst hvad jeg skulle mene om, men har indtil videre ikke fået gjort noget ved det.  Men i går da Jane delte et indlæg på hendes blog, hvor hun skriver om 10 ting om hende, som ikke omhandler mad, så fik jeg også lyst til at prøve. Jeg synes selv det er lidt hyggeligt at læse lidt om andre bloggere, så derfor vil jeg i dag gerne dele 10 små ting om mig – måske ved I dem allerede, men her kommer de.
10tingommig-5

  1. Jeg bruger lige for tiden meget tid på at tænke på min fremtidsmuligheder, især hvilken kandidat jeg gerne vil søge ind på og hvad jeg gerne vil senere hen. Jeg er færdiguddannet sygeplejerske til januar, men ved allerede at jeg nok aldrig vil kunne arbejde som sygeplejerske, så er derfor blevet anbefalet at læse videre. Derfor læser jeg en masse om videreuddannelse, jobmuligheder osv.10tingommig-4
  1. Ovenstående skyldes, at jeg er født med dårlige hofter og er opereret 5 gange de sidste 3-4 år – sidste gang i forrige uge.
  1. Som 15 årig vandt jeg sølv ved DM i dans – men mistede desværre interessen for at danse – det var ellers en virkelig sjov form for motion.10tingommig-2
  1. Selvom jeg elsker sund mad, så elsker jeg også et godt stykke kage med sukker og en god pizza. Jeg har mødt nogle, som troede at jeg aldrig spiste kage – selvfølgelig gør jeg det (måske også lidt ofte i perioder) ! :-)
  1. Da jeg var lille var spiste jeg næsten kun kød. Jeg elskede at spise store bøffer med min far. Da jeg blev omkring 12 år, fik jeg dog slet ikke lyst til kød mere og blev så vegetar.10tingommig-6
  1. Jeg drømmer om at rejse en hel masse. Jeg håber at kunne rejse til Tanzania (hvor min kærestes søster bor), eller måske arbejde frivilligt et andet sted i verden.
  1. Jeg interesserer mig meget for skønhedsprodukter og er vild med at læse om nye produkter og afprøve det. Jeg falder dog lidt for ofte for alle de produkter som lover en masse – fx når en hårkur lover at mit krøllede hår bliver helt blødt..IMG_1556
  1. Jeg roder helt vildt, når jeg laver mad. Faktisk så meget, at min far næsten ikke kan holde ud at lave mad med mig. Julie (igen hende på billedet) roder ligeså meget – så når vi laver mad sammen, så ser mit køkken frygteligt ud.
  1. Selvom jeg virkelig er vild med morgenmad, så spiser jeg ikke morgenmad i hverdagen. Jeg er slet ikke sulten så tidligt, så snupper altid bare en stor kop kaffe. Når det så er weekend, så elsker jeg en masse lækkert morgenmad – fx vafler, chiagrød og granola.
 1. Jeg er igang med et drømmeprojekt – jeg er nemlig igang med at skrive en kogebog! Mere om det senere, men de næste mange måneder står på at afprøve nye opskrifter.

Er der noget I blev særligt overraskede over, eller vidste i det meste? :-)

Print Friendly, PDF & Email
6 Kommentarer

6 Kommentarer

Danica Chloe 27. august 2016 - 09:37

Verdens hyggeligste indlæg <3

Reply
Stinna 27. august 2016 - 09:46

Hvor er du bare sød – tak! <3

Reply
Trine 27. august 2016 - 10:26

Så dejligt med et mere personligt indlæg!

Særligt fordi det er svært er svært at finde ud af, hvornår bloggeren bag sundere madblogs er fanatisk vedrørende kost… Hvilket klart er et no-go for mig, da jeg i forvejen har et ret rigidt forhold til mad/kost. Dejligt at høre, at du også spiser helt almindelig kage, og at du har andre interesser (eks. rejse og uddannelse). Glæder mig til at høre mere om kogebogen.

God weekend :-)

Reply
Stinna 30. august 2016 - 10:55

Mange tak – hvor skønt at du kunne lide mit indlæg :-) Jeg overvejer lidt flere lignende indlæg i fremtiden, så tak fordi du lige gav feedback!

Reply
Kristina 28. august 2016 - 19:09

Sikken et dejligt indlæg og sikken en dejlig nyhed at du arbejder på en kogebog! Jeg er vild med din tilgang til mad og til dine opskrifter, og en del af dem hér fra bloggen er allerede blevet en del af vores faste menu (vaflerne med majsmel og blomkålssuppen kan jeg efterhånden udenad), så jeg skal HELT sikkert investere i kogebogen når tid kommer :D

/Kristina.

Reply
Stinna 30. august 2016 - 10:55

Mange tak! :-) Og tak fordi du kan bruge opskrifterne! Jeg skal nok skrive mere om kogebogen når det nærmer sig, men den udkommer først til foråret 2017 – men skønt at vide, at du allerede nu er interesseret i den! :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.