Tusind tak og billeder fra vores kogebogsreception

af Stinna

kogebog

// Dele af indlægget er reklame

Reception og fejring af vores kogebog. Sikke en fantastisk weekend! Jeg vil gerne starte med at sige tak til jer, som kom forbi vores kogebogsreception i søndags og til jer, som har ønsket os tillykke med vores kogebog. Vores kogebog ‘Hverdagsfavoritter’ udkom i fredags i butikkerne og det var simpelthen den vildeste følelse, at se den stå på hylden i en boghandel. Den bog vi har brugt SÅ mange timer på og er så stolte af, som pludselig nu ikke længere bare var en masse ord på en computer, men istedet en ægte bog! Jeg er så taknemmelig for denne mulighed og jeg er simpelthen så glad i disse dage.

Lørdag brugte jeg hele dagen sammen med Julie, hvor vi skulle lave mad til receptionen. Vi havde ingen idé om hvor mange der ville dukke op, så vi lavede en hel del mad og hyggede os, selvom det godt nok blev hårdt sidst på dagen. Søndag morgen skulle jeg tidligt op, da min søde kusine Leah kom forbi og hjalp mig med mit hår, som jeg altid synes er helt ustyrligt. Derefter ned til det fineste lokale i Aarhus, Balsalen, som vi havde lejet. Det er et smukt lokale med den fineste gårdhave, hvor det smukkeste træ var sprunget ud. Her stod venner og familie klar til at hjælpe os, indtil en flok søde bloggere og venner kom forbi til morgenmad kl. 10. Herefter kom vores familier dryssende og ved 13 tiden var der åbent hus. Der var mange flere mennesker end jeg havde turde håbe på og jeg havde simpelthen den skønneste dag, hvor folk bare var glade og vi spiste og skålede.

Min far (Marker foto) var så sød at tage en hel masse billeder til vores reception og jeg vil gerne dele nogle af dem med jer her. 
kogebog

Vi var så heldige, at få sponsoreret de lækreste drikkevarer igennem Julies familie. Vi serverede kolde økologiske Lemonaid, hvor jeg især var vild med passionsfrugtvarianten, og Charitea, samt skøn kold dansk rosévin fra Grandsvin. Til morgenmaden serverede vi retter fra kogebogen : grovboller, bountykugler, chiagrød med hindbærkompot og granola med chokolade. Dertil selvfølgelig kaffe. kogebog

Hvis I ikke kender de fine lemonader fra Lemonaid, så er de økologiske og sødet med rørsukker. Fælles for dem er, at de ikke er overdrevet søde.  kogebog
kogebog kogebog

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

2 Kommentarer

2 Kommentarer

Maja 26. april 2017 - 11:23

Hvor din kjole fra (den hvide med blomsterne)?

Reply
Stinna 26. april 2017 - 16:20

Hej, den er lyseblå og er fra Ganni :-) Jeg har købt min i magasin.

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy