Madpakke til studiestart

af Stinna

sund-madpakke

I mandags startede jeg igen på mit studie. Jeg synes altid at det er virkelig hårdt, efter at starte efter en dejlig lang sommerferie.

For at jeg har energi til en lang dag på studiet, er det vigtigt at jeg har en god madpakke med. Jeg kan slet ikke sidde og lytte, hvis min mave skriger af sult. Derfor vil jeg gerne vise jer, hvad en madpakke for mig kan indeholde. Måske ikke den største madpakke, men nok til den dag. Udover min madpakke, har jeg altid en kop kaffe med i termokrus – mmh!

Jeg har næsten altid gulerødder med. De er så nemme lige at hapse i de små pauser. Derudover plejer jeg også at have nogle små snacks med, oftest i form af nødder og dadler. Forleden ringede postbuddet på døren og leverede disse Rawsome bars til mig, som er en ny økologisk bar fra Karen Volf. De smager skønt og er gode som en lille madpakke-snack. Jeg er især vild med ingefær varianten, som skiller sig ud fra de andre bars på markedet.

I denne madpakke havde jeg også to stykker glutenfri tærte, som virkelig mætter! Opkriften på den glutenfri grøntsagstærte finder du her.

Derudover har jeg tidligere lavet et par indlæg, med idéer til madpakken. Du finder dem her:


sund-madpakke-2

// Der er tale om et samarbejde, da de omtalte Rawsome bars er modtaget i gave fra Karen Volf.

4 Kommentarer

4 Kommentarer

Julie 29. august 2015 - 20:06

Tusind tak for gode ideer, og virkelig fin blog du har! Jeg er selv i gang med et lille projekt om at leve sundere og spise mindre kød – så det er så dejlig at blive inspireret med retter der samtidig også er rimelig overskuelige og nemme at gå til.

Reply
Stinna 29. august 2015 - 21:53

Mange tak for din kommentar. Dejligt at jeg kan inspirere :-)

Reply
Camilla Kirstine 27. juli 2016 - 06:31

Kære Stinna!
Jeg besøger dig flittigt og ender ofte med at kreere noget ud fra din blog – især når jeg er ide´-forladt! Du er kæmpe stor inspirationskilde! Tak.
Jeg var så glad for din serie ‘madpakke-ideer’ og tænkte om du kunne lave noget lignende igen? Jeg starter snart studie og kan bruge alle de opskrifter du allerede har lagt ud i den sammenhæng – men derfor kunne jeg godt tænke mig endnu flere :)

God sommer!

– Camilla Kirstine

Reply
Stinna 29. juli 2016 - 16:29

Hej Camilla, tak for din søde kommentar!
Du kan tro at jeg vil lave flere madpakke-opskrifter. Jeg er på ferie lige nu, men vil gerne prøve når jeg kommer hjem igen.
Er der noget særligt du har I tankerne? Jeg er selv studerende, så laver jo en masse madpakker hver uge – måske jeg bare skal være bedre til at dele opskrifterne med jer :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy