Lilla spidskålssalat med quinoa

af Stinna

spidskålssalat

Jeg vil i dag dele denne smukke salat med jer. Jeg er helt pjattet med lilla spidskål, som virkelig giver en salat den fineste farve.

Jeg har blandet spidskål med quinoa, bredbladet persille, avocado og granatæble – sikke en kombination!

Served med lækre bønnedeller til.


★ LILLA SPIDSKÅLSSALAT★

½ spidskål

2 dl quinoa

½ rødløg

1 stor håndfuld bredbladet persille

¼ granatæble

1 stor avocado

2 spsk olivenolie

1 tsk citronsaft

lidt salt

  1. Kog quinoa efter anvisingen på pakken.
  2. Snit spidskål fint.
  3. Hak rødløg og persile fint.
  4. Skær avocado i tern.
  5. Bland olivenolie, citronsaft og lidt salt.
  6. Når quinoaen er kold, blandes det med de andre ingredienser og toppes med granatæbler.

spidskålssalat-4

Print Friendly, PDF & Email
3 Kommentarer

3 Kommentarer

Stinna 21. juni 2015 - 14:15

Thanks :-)

Reply
Emilie 21. juni 2015 - 16:38

Så fin en farve! Håber Vietnam er/har været god ved dig Stinna :))

Reply
Stinna 21. juni 2015 - 17:04

Mange tak :-)
Vietnam er så god ved mig!

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.