Butterdejssnegle med rød pesto, ost og kikærter. De fleste kender måske lækre, fedtede og smagfulde snegle lavet med pesto i. Men her har jeg lavet en ny version, hvor jeg har tilføjet kikærter til fyldet.

Opskrift på butterdejssnegle med rød pesto
Har du endnu ikke prøvet at lave butterdejssnegle med pesto? Så er det på tide! Her er mit bedste bud på en utrolig nem og lækker butterdejssnegl, som tager næsten ingen tid at lave. Disse snegle er lavet af en pakke færdig butterdej, som bruges som dej til sneglene. De fyldes med rød pesto, soltørrede tomater, kikærter og ost – og smager virkelig godt. Herhjemme er de godkendt af hele familien.
Butterdejssnegle med pesto og kikærter
Ingredienser
- 1 pakke butterdej
- 4 spsk. rød pesto
- 60 g kogte kikærter
- 1 spsk. neutral flødeost
- 60 g revet mozzarellaost
- 1 spsk. soltørrede tomater (dem i små stykker, i olie)
Pensling
- 1 stk. sammenpisket æg
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 180 grader almindelig ovn (over-og undervarme).
- Rul butterdejen ud på et skærebræt.
- Smør rød pesto på hele dejen.
- Kom kikærter, flødeost, revet ost og soltørrede tomater i en minihakker. Blend det hurtigt sammen.
- Fordel det oven på rød pesto.
- Rul butterdejen til en lang pølse og skær i skiver – som når man bager kanelsnegle.
- Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Pensl med æg og bag derefter i ovnen i 12-15 minutter (mine fik 13 minutter).
Opbevaring af butterdejssnegle
Disse snegle af butterdej er allerbedst nylavede. Men herhjemme fryser vi portionen ned og luner dem i ovnen, når de skal spises. Men de kan faktisk også gives kolde med i madpakken, det er der i hvert fald ingen der klager over herhjemme.
Leder du efter andre lækre opskrifter med butterdej? Så prøv også Vegetariske butterdejspakker eller Butterdejstærte med karamelliserede løg.
