Sundere påskeæg

af Stinna

påskeæg

Sidste påske postede jeg disse små lækre påskeæg her på bloggen. De har virkelig fortjent endnu et indlæg, da de smager skønt og så er de meget nemme at lave. Et ekstra plus er, at de er lavet uden tilsat sukker – men er sødet med dadler.

Jeg har en idé om, at jeg i denne påske vil forsøge at lave mine sundere snickers-kugler om til snickers-påskeæg. Hvor lækkert lyder det ikke? :-)

Jeg er ved at tælle ned. Der er nu under tre uger, til jeg tager på min rejse til Vietnam. Jeg glæder mig helt vildt, men kan også mærke at jeg begynder at få en smule rejse-stress. Jeg skal jo i praktik dernede, så der er lige en del papirer der skal være styr på inden afrejse. Men jeg når det jo nok!


★ SUNDERE PÅSKEÆG – 10 SMÅ★

80 g mandler

80g dadler

3 tsk kokosolie

3 tsk nøddesmør (peanutbutter eller mandelsmør)

1 spsk vand

50g chokolade til overtræk

  1. Mandler, dadler, kokosolie, nøddesmør, vanille og vand blendes godt sammen – jeg bruger min elskede minihakker.
  2. Smelt chokoladen.
  3. Tril dejen til påskeæg og vend dem i chokolade.
  4. Drys med fint pynt og sæt dem på køl til de skal spises. Herhjemme kunne vi ikke vente, så vi havde chokolade-fingre bagefter. Velbekomme!

sunde-påskeæg sukkerfri-påskeæg orange-tulipan-forår-påske

Indlægget indeholder affiliate-links. Dette betyder, at jeg har linket til en webshop og at jeg får en procentdel for det, hvis I køber noget via linket. Dette koster intet for jer og heller ikke blot at kigge. Jeg linker kun til webbutikker, som jeg selv handler ved og kan stå inde for. 

Print Friendly, PDF & Email
2 Kommentarer

2 Kommentarer

Marian 2. april 2015 - 08:55

Nøj – tak for tippet og inspiration. Jeg sidder netop og overvejer hvad jeg skal lave påskelækkerier… og en sundere version er altid kærkommen!

Reply
Stinna 2. april 2015 - 09:18

Velbekom :-) Dejligt at du kan bruge min opskrift!

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.