Hindbær fyldt med mørk chokolade

af Stinna

Hindbær fyldt med mørk chokolade

Her ser I et bud på en sundere weeked-snack – hindbær fyldt med mørk chokolade. Jeg var i føtex i weekenden, da de havde 25% på alt økologi og derfor også min yndlings øko-chokolade. Jeg vælger altid en mørk chokolade på 85% og jeg synes det smager fantastisk. Især i denne kombination, med de lidt sure/søde hindbær. Som en ekstra snack smeltede jeg lidt chokolade og kom hele mandler i , det smagte også fantastisk!

Én skål hindbær med chokolade:

Én bakke hindbær (ca. 150g)

40 g mørk chokolade

  1. Skyl hindbær og lad dem tørre.
  2. Smelt chokolade.
  3. Nu skal chokoladen i. Jeg stillede mine hindbær op ad kanten i et tærtefad, hvorefter jeg kom chokoladen i med en ske.
  4. Sæt tærtefadet på køl til chokoladen er størknet.

Velbekomme!

DSC04298DSC04300DSC04314

Print Friendly, PDF & Email
7 Kommentarer

7 Kommentarer

Pernille 5. maj 2014 - 07:41

Uhm – tak for tippet! Det skal prøves i weekenden :D

Reply
Stinna 5. maj 2014 - 15:28

De er så nemme og lækre :-)

Reply
Nanna K 5. maj 2014 - 10:24

Nam, det lyder SÅ lækkert.
Du har vist lavet en lille fejl i trin fire. Mon ikke du mener, at chokoladen skal størkne i køleskabet? :)

Reply
Stinna 5. maj 2014 - 15:28

ha ha :-) Godt spottet! Tak for det, retter med det samme!

Reply
Stinna 17. maj 2014 - 13:24

Tak skal du have :-)

Reply
Cuisinedeprovence 22. maj 2014 - 17:41

This is fabulous! We just have the first beautiful rasperries arriving here so guess what I will be preparing as a lovely, slightly sinful weekend treat? Thanks for this great idea!

Reply
Stinna 25. maj 2014 - 21:07

I hope you like them! :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.