Hjemmelavet chokoladebrud – den nemmeste julesnack

af Stinna

DSC09181

Uhm – dette er virkelig en lækker snack og nok den nemmeste form for julesnack. Det eneste du skal bruge, er én plade lækker chokolade og lidt hakkede mandler. Du kan tilsætte lige de nødder du har lyst til og jeg er sikker på, at det vil være lækkert med nogle tørrede morbær og måske lidt lakridspulver. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal kalde denne lækre sag – nogle kalder det chokoladebark og andre kalder det chokoladebrud.

Jeg har valgt at bruge en 85% mørk chokolade, som både er laktosefri og glutenfri. Denne snack smager virkelig skønt og forsvinder desværre alt for hurtigt herhjemme.

Hvad vil du komme I dit chokoladebrud?


CHOKOLADE BRUD 

100g mørk chokolade

50g mandler

guld-støv

  1. Hak mandlerne groft.
  2. Smelt den mørke chokolade. Jeg har ikke styr på at temperere chokolade ordentligt, så jeg smelter det bare over vandbad.
  3. Rør chokolade og mandler sammen.
  4. Kom det i en form beklædt med bagepapir. Jeg brugte en 10 x 15 cm form.
  5. Sæt på køl til det er størknet og spis herefter.
  6. Du kan drysse med guldstøv, for at gøre det ekstra dekorativt.

DSC09145

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.