Banan is med chokolade

af Stinna

kokostoppeI sommers lavede Tine, Susan og jeg disse lækre banan is med chokoladeovertræk. De var virkelig et hit og smagte fantastisk! Selvom det er blevet efterår, kan disse is sagtens spises alligevel. Jeg tænker at jeg vil lave dem med mine lille niece i efterårsferien.

Så hvis du mangler en lækker og sund lille snack, så skal du helt bestemt prøve disse. Næste gang vil jeg forsøge at drysse dem med lakridspulver.


BANANIS MED CHOKOLADE ★

3 bananer

1 håndfuld mandler

50g mørk chokolade

ispinde (6 stk)

  1. Skæl bananerne og halver dem herefter.
  2. Kom bananerne på ispindene. Læg dem på et stykke bagepapir, gerne med et hårdt underlag under.
  3. Fryses i 1-2 timer, til de er frosne.
  4. Smelt chokoladen og hak mandlerne.
  5. Hæld chokoladen over bananerne og drys med mandler.

kokostoppe-2

Print Friendly, PDF & Email
5 Kommentarer

5 Kommentarer

Cathrine Koefoed 2. oktober 2014 - 17:06

Det ser så lækkert ud ;-) Tak for skøn inspiration på bloggen!
Kh Cathrine fra http://www.cathrineyoga.dk <3

Reply
Stinna 6. oktober 2014 - 18:19

Tak skal du have! :-)

Reply
Rikke 3. november 2014 - 19:42

Hvor modne er de bananer du bruger? Jeg synes de får en lidt for sød smag og en melet konsistens når de bliver for modne.

Reply
Stinna 3. november 2014 - 20:47

Kan man kalde dem semi-modne? :-) Jeg tror bare det er at prøve sig frem :-)

Reply
Bananis - den nemmeste is af banan og chokolade - Stinna 17. august 2016 - 14:50

[…] Læs også om isen her: Banan is med chokolade. […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.