Blomkåls couscous med dild-dressing og soyamandler…

af Stinna

DSC04336

Mangler du en salat til aftenens-grill menu, så har jeg et bud her. Salaten er nem at lave og kan sagtens varieres, så du tilføjer dine yndlings-grøntsager. Salaten består primært af blomkål, som jeg har hakket meget fint, så det er blevet til blomkålsris/couscous. Ovenpå har jeg soyamandler, som du finder opskriften på her. Jeg har været syg i nogle dage nu, det er typisk at man altid bliver syg, ligesom man får ferie. Jeg har planer om at få afprøvet en masse lækre smoothies-varianter, så kig forbi bloggen hvis du mangler smoothie-inspiration (eller skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har en yndlings-kombination).


Blomkåls couscous med dild-dressing og soyamandler:

1 blomkål

4 tomater

1 rødløg

1 rød peberfrugt

2 dl cremefraise (jeg bruger gerne en fed variant)

1 potte frisk dild

1 fed hvidløg

salt

peber

smag til med citronsaft

soyamandler

  1. Hak blomkål til blomkåls-ris (se evt. her).
  2. Hak de andre grøntsager og bland med blomkål.
  3. Lav dressing af salt, peber, hvidløg, citronsagt, cremefraise og dild.
  4. Bland ingredienserne sammen og top med hakkede soyamandler. Velbekomme!

DSC04301DSC04304DSC04339

Print Friendly, PDF & Email