4 x sundere snickers

af Stinna

sunde snickers4 forskellige sundere snickers – så bliver det simpelthen ikke meget bedre! Jeg har i dette indlæg samlet mine 4 opskrifter på sundere snickers, som alle er lækre og nemme at lave. Det er nogle af de mest læste opskrifter herinde og de opskrifter, som jeg har fået rigtig meget feedback på.

Så hvis du også er til snickers (og er lækkersulten!), så se med herunder. Én af opskrifterne indeholder kun 4 ingredienser (5 med det smeltede chokolade). Så hvis du mangler et lille hurtigt søndags-projekt, så kan jeg anbefale dig at lave disse – jeg vil (næsten) love jer, at venner/familie/kæreste bliver glade!

Sunde snickers kugler – en opskrift jeg lavede for længe siden sammen med min søde veninde Julie. Julie og jeg har begge en kærlighed for sundere kager, som gerne må smage virkelig godt og tage nærmest ingen tid at lave. Derfor trillede vi en dag disse kugler og overtrak dem med mørk chokolade – og det viste sig at blive et hit!

Sunde snickers bidder – disse snickers bidder minder meget om mine snickerskugler, men jeg var lidt smådoven en dag og orkede ikke at trille massen til kugler. Derfor blev det istedet til disse firkantede bidder. Min kæreste synes disse er bedre end kuglerne, da de minder mere om alm. snickers i udseende.

Sundere no-bake snickerskage – endnu en no-bake kage, som de to andre. Denne snickerskage indeholder en nøddebund, et lag dadel-karamel og chokoladetopping. Jeg lavede den til min søsters fødselsdag og den blev taget godt imod.

Sundere snickerskage – sidste snickerskage er en bagt kage. Den er lavet på en mandel-kokosbund og er som de andre toppet med mørk chokolade og peanuts.

God søndag – og god bagedag! :-)

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy