Sund græskarkage med dadler, mandler, æg og havregryn. Denne græskarkage er fyldt med smag fra de skønneste varme krydderier – og er samtidigt mættende og fyldt med gode sager.
Opskrift på sund græskarkage
Det er ingen hemmelighed, at vi herhjemme elsker kager med dadler. De fungerer nemlig godt i vores familie som en lille sød snack, som udover at smage godt, samtidigt er fyldt med gode og mættende sager. Denne kage er derfor ingen undtagelse. Den er sød, kompakt, smagfuld og utrolig nem at lave.
Så vil du gerne prøve at bage en kage med dadler og græskar? Så prøv denne.
Start med at skrælle græskar og skær det i mindre stykker. Kom det i en gryde med vand og kog til det er helt mørt. Hæld vandet fra og lad det køle af.
I en foodprocessor kommes alle øvrige ingredienser. Tilføj også græskar og blend det til en fin konsistens. Hvis dine dadler er meget tørre, kan du med fordel komme dem i lidt kogende vand inden.
Hæld dejen i en lille springform (cirka 18 cm). Bages midt i ovnen i cirka 30 minutter.
Tag den ud og fordel mørk chokolade på toppen. Lad den køle helt af inden servering.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.