Opskrifter med bananer

af Stinna

Opskrifter med bananer

Opskrifter med bananer (gerne meget modne bananer). Jeg ved ikke med jer, men ofte ender vi med at have nogle meget modne bananer liggende i vindueskarmen. Fordi at jeg helst aldrig smider mad ud, så vil jeg gerne dele mine opskrifter med jer, hvor meget modne bananer passer godt til.

Det mest oplagte valg er nok denne banankage. Faktisk er denne banankage én af bloggens mest populære opskrifter og har været det siden 2015, hvor jeg udgav opskriften. Jeg har valgt at kalde denne banankage en sundere banankage, for den er lavet uden hvidt sukker og så er der mandler i istedet for mel.

Find opskriften lige her: Sund banankage uden mel og sukker

Boller med banan og chokolade. Endnu en skøn opskrift med banan og chokolade sammen. Disse boller smager ekstra sødt og skønt, hvis bananerne er meget modne.

Find opskriften lige her: Sundere chokoladeboller med banan

Små lækre bananbrød med chokolade. Denne opskrift lavede jeg på et tidspunkt, hvor jeg manglede noget sødt og lækkert til madpakken. De kan også fryses, så de er nemme at hive op af fryserne og tage med på madpakken.

Find opskriften lige her: Små sundere bananbrød – perfekte til madpakken

Til sidst vil jeg anbefale denne banangranola. Granolaen her er sødet med banan og derfor er det ekstra lækkert, hvis bananerne er godt søde – for så smager granolaen endnu sødere.

Find opskriften lige her: Banangranola – granola sødet med banan

Har I andre gode idéer til opskrifter med overmodne eller meget modne bananer?

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.