Muslibar med dadler

af Stinna

Muslibar med dadler, nødder, havregryn og andre skønne ingredienser. Disse hjemmelavede muslibars er utrolig nemme at lave og smager helt fantastisk! De er hurtige at lave og skal slet ikke bages.

Opskrift på hjemmelavet muslibar

De fleste kender til muslibars. Men har du prøvet at lave dem selv? Ofte er en hjemmelavet muslibar lavet med honning eller kondenseret mælk. Men i denne opskrift har jeg brugt dadler, som både søder og giver en skøn konsistens. Jeg har undladt at bage disse bars, men blot komme dem i en form og så på køl. Efterfølgende har jeg overtrukket dem med chokolade og drysset med kokos.

Herhjemme blev de godkendt af både store-og små. De er perfekte til den lille sult eller som en del af madpakken. Disse müslibars er ikke kalorielette, da de indeholder mandelsmør, nødder, dadler og chokolade. Men de er fyldt med gode, nærende og mættende ingredienser.

Muslibar med dadler

Opskriften herunder rækker til 12 små muslibars – alt efter hvor store du skærer dem.
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid20 minutter
Køl/frys1 time
Ret: Bagværk, Søde snacks
Køkken: Vegetarisk
Servings: 12 stk.
Author: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

Overtræk

  • 100 g mørk chokolade
  • 1 tsk kokosolie

Sådan gør du

  • Start med at komme dadler, mandelsmør og kokosolie i en foodprocessor. Blend det godt sammen, til dadlerne er helt blendede.
  • Tilføj de øvrige ingredienser (pånær nødder) og blend igen. Tilføj til sidst nødderne og blend det grundigt sammen, så nødderne bliver hakket i ønsket størrelse.
  • Pres massen ned i en lille aflang form (cirka 15 x 10 cm) beklædt med bagepapir. Sæt fadet i køleskabet eller fryseren i 1-2 timer.

Overtræk

  • Smelt chokolade og hæld det over den helt kolde masse. Drys eventuelt med kokosmel.
  • Sæt fadet på køl og skær dine muslibars ud, når chokoladen er størknet.
  • Opbevares i køleskabet eller fryseren.

Opbevaring af muslibars

Da de er lavet med dadler, er de en smule klistrede i konsistensen. Jeg synes derfor de er bedst, hvis de spises direkte fra køl – eller endda direkte fra fryseren. Alternativt kan du komme dem i et stykke madpakkepapir, så de ikke klistrer fast til andet.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.