Glutenfrit sandwichbrød

af Stinna

Glutenfrit sandwichbrød

I sidste uge var jeg forbi caféen Fika. Det er en økologisk café som ligger i Jægergårdsgade (Aarhus).

Jeg fik en sandwich lavet af glutenfrit brød, som jeg bare måtte prøve at lave selv.

Jeg blev simpelthen nødt til at spørge kokken på Fika, hvordan han lavede brødet. Han var heldigvis så flink, at han fortalte lidt om hvordan det laves og nogenlunde hvilke ingredienser der bruges. Derfor har jeg forsøgt at lave det selv. Opskriften skal koldhæves.

Opskrift på glutenfri sandwichbrød (kun 3 sandwichbrød):

21g gær

2,5 dl vand

1 spsk. olie

1 dl majsmel

1 dl rismel

1 spsk husk

1 spsk hørfrø

1 spsk sesamfrø

1 tsk salt

1 æg

1

Opløs gær i koldt vand.

2

Kom de øvrige ingredienser i og rør.

4

Kom godt med olivenolie i bakken (pensel det godt ud). Kom dejen i og pensel lige så forsigtigt lidt olie ovenpå.

Nu skal dejen stå i formene natten over i køleskabet. Bages ved ikke varmluft 200grader i ½ time. 
8Flæk ligeså forsigtigt brødet.  Det er endnu bedre efter en tur på brødristeren.

5

God søndag :-)!

Print Friendly, PDF & Email
4 Kommentarer

4 Kommentarer

Michael 3. marts 2013 - 20:24

Ser godt ud, men “læs mere linket” er dødt

Reply
Stinna 5. marts 2013 - 13:32

Jeg har prøvet at lave det om, virker det nu:-)?

Reply
Liv 4. marts 2013 - 12:34

Der er en fejl med linket, eller også er det udløbet. Kan du skrive opskriften et andet sted? :)

Reply
Stinna 5. marts 2013 - 13:32

Øv – det var underligt! Det virker ved mig nu, gør det også ved dig?

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.