Glutenfri boller…

af Stinna

glutenfriboller-4

Nu er det snart ved at være tid til madpakker igen og derfor har jeg forsøgt mig med glutenfri madpakke-boller. Jeg kom hjem fra ferie igår aftes og efter to uger med anderledes mad, trængte jeg til sund og lækker mad. Derfor har jeg fyldt køleskabet og er nu klar til studiestart.  Disse boller er virkelig lækre og skal i aften bruges til hjemmelavet burger. Mums!


 

Glutenfri boller ( 4 stk):
2 små æg

1 dl rismælk

2 dl boghvedemel

2 dl havregryn (glutenfri)

1 spsk olie

salt

1 lille revet gulerod

Nigellafrø til drys

  1. Bland alle ingredienserne. Form bollerne med en ske. Bages i 20 minutter ved 200g varmluft.

glutenfriboller-2-3

 

 

Print Friendly, PDF & Email
3 Kommentarer

3 Kommentarer

Glutenfri vegetar burger med bøf af søde kartofler | Stinna - en sund madblog 29. august 2014 - 07:01

[…] lavede denne glutenfri vegetarburger, sørgede jeg for at lave ekstra til madpakken. Bollerne er disse glutenfri  boller, som jeg postede forleden. Inden i burgeren har jeg persille, pesto, flødeost og gul […]

Reply
Camilla 31. august 2014 - 13:32

Hej
Kan man erstatte boghvedemel med andet mel?
Mvh
Camilla

Reply
Stinna 31. august 2014 - 14:01

Ja tror jeg sagtens du kan :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy