4 idéer til fødselsdagsbrunch

af Stinna

fødselsdagsbruch

Jeg har fødselsdag på søndag og skal i den forbindelse holde fødselsdag både lørdag og søndag – begge dage til morgenmad/brunch. Men jeg er stadig lidt i tvivl om, hvad jeg mon skal servere.

Derfor har jeg kigget lidt gamle indlæg igennem og fundet disse opskrifter, som jeg vil bruge som lidt inspiration.

Da mine gæster kommer til morgenmad, tror jeg vil bage nogle lækre boller (både glutenfri og almindelige), brygge en masse kaffe, bage en lille kage og noget pålæg til bollerne – måske en ærtedip? I min familie er vi en blanding af vegetarer, kødspisere, glutenallergikere, mælkeallergikere og diabetikere. Det kan derfor være en smule vanskeligt at finde på noget, men jeg ser det som en udfordring og elsker at prøve nye opskrifter. Jeg overvejer en ny variant af min snickerskage, eller måske en snasket æbletærte, nu hvor det er blevet efterår og dermed æblesæson. Jeg må lige tænke lidt mere, jeg har da heldigvis også et par dage til at beslutte mig. Måske en tærte med min mælkefri nutella kunne være et hit? Jeg skal nok poste herinde, hvad jeg ender med!

Hvis du også mangler lidt inspiration, så kan du prøve disse fire opskrifter.

 Jordbær-kanel smoothie 

 Ærtedip 

 Sunde vafler uden gluten 

 Glutenfri boller med hytteost 

2 Kommentarer

2 Kommentarer

Anna Warrington 29. september 2015 - 16:30

Sikke nogle dejlige og lækre sunde forslag! Sundt for både krop og sjæl, du er virkelig dygtig til at udvikle opskrifter Stinna! :D

Reply
Stinna 29. september 2015 - 16:47

Tak skal du have :-D Og tak for dine søde ord!

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy