Mine bedste vegetarfrikadeller / vegetarbøffer

af Stinna

vegetarfrikadeller

Vegetarfrikadeller er altid et hit hos mig. Jeg elsker at de kan variereres i det uendelige og at de virkelig smager skønt, bare man husker at komme godt med krydderier i. De er perfekte på madpakken, i en veggie-burger, som en lille snack eller som aftensmad istedet for en almindelig bøf / frikadelle.


Da jeg efterhånden har lavet en del vegetariskefrikadeller i bloggens levetid, vil jeg i dag gerne dele mine bedste vegetardeller og vegetarbøffer med jer, så her får I dem. 

★ Spicy vegetar burger med spicy veggie-deller (den på øverste billede)

vegetarfrikadeller

★ Broccoli-deller

vegetarfrikadeller

★ Sweet-potato-deller

vegetarfrikadeller

★ Bønne-deller med persille

vegetarfrikadeller

★ Risdeller

vegetarfrikadeller

★ Ærtedeller

Jeg håber I kan bruge mine opskrifter som inspiration :-)

Print Friendly, PDF & Email
12 Kommentarer

12 Kommentarer

Kathrine 31. oktober 2015 - 19:15

Mums!! Pudsigt det indlæg lige kommer nu hvor jeg har tænkt at jeg vil til at eksperimentere med bønnedeller mm

Jeg har aldrig brugt boghvedemel eller majsmel – er der alternativer der kan bruges, eller vil du anbefale jeg får det købt?

Reply
Stinna 1. november 2015 - 09:01

Du kan sagtens bruge den type mel du lige har. Det er ikke for smagens skyld, men bare for at binde det bedre sammen :-)

Reply
Spicy bønnedeller med feta - Stinna 17. april 2016 - 09:41

[…] du er vild med vegetar-deller, så se også opskriften på mine bedste bønnedeller og mine kikærte-bøffer med […]

Reply
Signe 18. april 2016 - 12:42

De ser mega lækre ud mange af de deller. Har du erfaring med at fryse dem uden at de smuldrer? Tænker nemlig at lave dobbelt portion :)

Reply
Stinna 18. april 2016 - 14:03

Hej Signe, nogle af dem har jeg forsøgt med. De plejer ikke at smuldre :-)

Reply
Julie 9. maj 2016 - 07:53

Hej :-)
Angående ærtedellerne, så har jeg lige købt en pose grønne linser. Kan jeg bruge dem i stedet for de røde linser?

Reply
Stinna 9. maj 2016 - 16:06

Hej Julie,
det ved jeg faktisk ikke :-) Jeg tror at røde linser er mere bløde i det, men ville da give det et forsøg hvis jeg var dig :-)

Reply
Vegetariske risdeller med soltørrede tomater og timian 29. maj 2016 - 09:11

[…] du, som jeg, er helt pjattet med risdeller og andre vegetariske deller, så kan jeg anbefale dig at tjekke dette indlæg ud. Det indeholder mine bedste vegetardeller / vegetarbøffer. Som mange af jer nok har gættet, så […]

Reply
Louise Olsen 12. september 2016 - 17:30

Hej Stinna.
Jeg syntes altid at mine plantedeller falder fra hinanden eller brænder på… Det eneste jeg har haft held med er dine ris-deller
Har du monstro et bud på hvad jeg gør forkert?
Når jeg laver falaffel eller kartoffel-deller er de også fuldstændig bløde indeni og sprøde udenpå.. Skal de bare være sådan?

Hilsen en nybegynder

Reply
Stinna 14. september 2016 - 14:21

Hej,
det lyder da underligt. Måske du steger på en for varm pande? Med det mener jeg, at hvis man ikke får dem gennembagt før man vender dem, kan de godt smuldre lidt :-)?

Reply
Ida 15. maj 2017 - 10:05

Hej, linket til Bønne-deller med persille virker ikke mere.
Jeg kan heller ikke finde det, når jeg søger på din side.

Jeg har lavet dem tidligere og ville til at lave dem igen – har du stadig opskriften?
Mvh Ida

Reply
Stinna 15. maj 2017 - 20:36

Mine interne links driller somme tider, når jeg laver om herinde på bloggen :-) Er det mon disse?
https://stinna.dk/ikke-kategoriseret/madpakke-ide-boennedeller.html

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.