Tortilla wrap med ingrid ærter, peberfrugt og den lækreste sauce. Denne ret er den perfekte hverdagsret og så smager den fantastisk!

Opskrift på tortilla wrap
Det er ingen hemmelighed, at vi elsker tortillas og tacos herhjemme! Denne utrolig nemme hverdagsret er ingen undtagelse. Den er lavet med helt simple ingredienser og smager alligevel helt fantastisk. Faktisk så godt, at min kæreste siger at de smager ‘sindssygt godt’ og at vi gerne spiser dem tre dage i streg.
Fyldet er lavet med ingredienser, som vi altid har i køkkenet herhjemme. Derfor er dette også vores yndlingsret til de dage, hvor aftensmaden skal være nem og alligevel smagfuld og lækker.
Tortilla wrap
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 250 g kogte ingrid ærter eller kikærter
- 1 stk. gulerod, groftrevet
- 2 stk. forårsløg, finthakket
- 1 stk. rød peberfrugt, skåret i tern
- 1 tsk. røget paprika
- 2 tsk. oregano
- 2 tsk. spidskommen
- 1 spsk. løgpulver
- 1 tsk. soyasauce
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 dl passata (eller hakkede tomater)
- 1/2 stk. grøntsagsbouillonterning
Servering
- 8 stk. tortillas
- 100 g revet mozzarella
- 2 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. salsa
Sådan gør du
- Kom olie i en gryde. Tilføj ingrid ærter, grøntsagerne og krydderierne. Lad det stege et par minutter under omrøring.
- Tilføj soyasauce, tomatpuré, passata og bouillonterning. Lad det simre i 5-10 minutter.
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Kom bagepapir på en bageplade. Fordel fyldet i tortillas og drys med ost. Fold dem som på billedet og bag dem til de er let gyldne.
- Spises som de er, eller serveres med mayonnaise rørt med lidt salsa. Velbekomme!
Elsker du også tortillas med krydret fyld? Så prøv også ovnbagt taco og tortilla med æg.

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.


2 Kommentarer
Helt vildt god opskrift!
Jeg har lavet den mange gange i løbet af denne sommerferie, og både børn og voksne elsker den!
Mange tak :-)