5,6K
Selvom jeg elsker at opfinde mine egne opskrifter, elsker jeg også at afprøve andres skønne opskrifter.
En dag faldt jeg over den lækre side Oh She Glows og måtte straks afprøve en af opskrifterne. Dog har jeg (selvfølgelig) lavet om i opskriften, så jeg har brugt persille istedet for koriander. Disse kikærter med persille og citron smager virkelig skønt – de er perfekte som tilbehør, eller som en ret i sig selv.
Kikærter med persille og citron
Antal: 1 portion
Ingredienser
- 1 dåse kikærter
- 1 stk. stor håndfuld spinat
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 fed hvidløg
- 1 stk. lille rødløg
- lidt salt
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Skyl spinat og persille godt.
- Jeg har valgt at bruge dåse-kikærter. Skyl dem godt, da de ellers har en lidt speciel smag.
- Hak spinat, persille, hvidløg og rødløg fint.
- Bland det med salt, citron og olivenolie.
- Kom dette over kikærterne og spis med det samme.
- Velbekomme!