Persille-citron kikærter

af Stinna

persillekikærter

Selvom jeg elsker at opfinde mine egne opskrifter, elsker jeg også at afprøve andres skønne opskrifter.

En dag faldt jeg over den lækre side Oh She Glows og måtte straks afprøve en af opskrifterne. Dog har jeg (selvfølgelig) lavet om i opskriften, så jeg har brugt persille istedet for koriander. Disse kikærter med persille og citron smager virkelig skønt – de er perfekte som tilbehør, eller som en ret i sig selv.

Kikærter med persille og citron

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegansk
Antal: 1 portion
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter
  • 1 stk. stor håndfuld spinat
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stk. lille rødløg
  • lidt salt
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Skyl spinat og persille godt.
  • Jeg har valgt at bruge dåse-kikærter. Skyl dem godt, da de ellers har en lidt speciel smag.
  • Hak spinat, persille, hvidløg og rødløg fint.
  • Bland det med salt, citron og olivenolie.
  • Kom dette over kikærterne og spis med det samme.
  • Velbekomme!

persille-kikærter

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.