3 nemme aftensmads-opskrifter

af Stinna

nemme aftensmads-opskrifter

Efter en lang dag i praktik, er der (næsten) ikke noget bedre end en nem omgang aftensmad. Jeg plejer at lave en stor portion, så der også er til madpakken dagen efter – så behøver jeg ikke bruge ekstra tid på det.

Hvis du mangler inspiration til sund og let aftensmad, så kan jeg virkelig anbefale disse tre herunder. Jeg har haft sidste dag i min praktik i dag, drukket kaffe med en sød veninde og vil nu smide mig på sofaen og se netflix. 

Opskrifterne herunder er blandt andet min mors bedste blomkålssuppe. Den lyder måske ikke af noget særligt, men den er simpelthen så lækker og virkelig-virkelig nem. Min mor er ikke typen der gider at stå længe i køkkenet, så denne er en ret hun ofte serverer. Derudover er der en opskrift på stegte nudler med ingefær, som minder mig om mit lange ophold i Vietnam. Her spiste jeg nudler og ris hver eneste dag, hvilket jeg til sidste endte med at blive en smule træt af – selvom jeg allerede savner det! Sidst er der en vegansk kikærtegryde med brune ris, som bare skal stå og småkoge på komfuret. Velbekomme!

3 nemme aftensmads-opskrifter:

MIN MORS BEDSTE BLOMKÅLS-KOKOSSUPPE

STEGTE NUDLER MED INGEFÆR OG SOYA

KIKÆRTEGRYDE MED BRUNE RIS

 

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy