187
Mexicansk græskargryde er en lækker vegetarret med græskar, kikærter og skønne krydderier.
Opskrift på mexicansk græskargryde
Elsker du mexicansk mad? Så prøv denne lækre vegetariske gryderet med smag af Mexico! Den er fyldt med skønne krydderier og serveres gerne med creme fraiche, lime og store mængder koriander.
Mexicansk græskargryde
Opskriften herunder rækker til 2 sultne personer (uden tilbehør). Eller 3-4 personer med tilbehør til.
Antal: 3 portioner
Ingredienser
- 700 g butternut squash
- 1 tsk. olivenolie
- 1 stk. løg finthakket
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 spsk. spidskommen
- 1/2 spsk. koriander
- 2 tsk. paprika
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. røget paprika
- 2 spsk. soyasauce
- 1 stk. rød peberfrugt
- 2 dl passata
- 3 dl vand
- 200 g kikærter
- 100 g majs fra frost
- salt
Sådan gør du
- Start med at skære butternut squash i små tern. Du behøver ikke fjerne skrællen.
- Kom olie i en gryde.
- Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege et minut under omrøring.
- Tilsæt krydderierne og lad det stege kort under omrøring.
- Tilsæt derefter alle øvrige ingredienser og lad retten simre til græskar er helt mørt.
- Smag til med salt.
- Server gryderetten med ris, creme fraiche, brød og gerne friske koriander. Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at kigge forbi på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
2 Kommentarer
Måms
Tusind tak :-)