Madpandekager med bønner. Det lyder måske specielt, men i denne opskrift på madpandekager har jeg tilføjet en dåse kikærter. Kikærterne blendes med og giver en skøn konsistens – og kan slet ikke smages. Men de bidrager til mæthed.
Madpandekager med bønner
Madpandekagerne er en variant af mine klassiske madpandekager. Idéen med at tilføje kikærter til opskriften kom efter, at jeg elsker at eksperimentere med opskrifter. Så hvis du ikke så godt kan lide kikærter og har en dåse stående, så prøv denne opskrift. Pandekagerne bliver bløde og smidige – og er derfor perfekte at fylde med fyld. Du kan også tilføje lidt kardemomme og sukker, så det bliver til søde pandekager.
Madpandekager med bønner
Redskaber
- Slip-let pande
Ingredienser
- 3 stk. æg
- 1 dåse kikærter
- 4,5 dl mælk
- 200 g hvedemel
- 1/2 tsk. groft salt
- 2 spsk. olie
- olie til stegning
Sådan gør du
- Skyl kikærterne grundigt.
- Kom alle ingredienserne i en god blender. Blend det til en ensartet dej. Det skal have almindelig pandekage-konsistens.
- Lad dejen hvile i 10 minutter.
- Kom olie på en pande. Det er vigtigt, at det er en slip-let pande. Ellers brænder de nemt på.
- Steg pandekagerne ved middel-høj varme.
Fyld til pandekagerne
Madpandekagerne med kikærter fyldes med hjemmelavet guacamole, en skøn salsa og krydret bønnefyld. Ellers kan du fylde dem med lige det, du ønsker.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
2 Kommentarer
Pandekagerne med kidneybønner er vidunderlige.
Mange mange tak :-)