Broccoli-fritter med timian

af Stinna

broccolifritter-3

Efter jeg modtog kogebogen LCHF-året rundt, er jeg blevet helt vild med broccolifritter. Jeg spiser dem gerne som tilbehør til aftensmaden eller som en lille snack.

Så jeg vil meget gerne dele min variant med jer her på bloggen. Jeg kan godt lide, hvis de smages til med krydderurter. I denne udgave har jeg anvendt tørret timian og drysset med frisk persille, men rosmarin ville også smage skønt.

De bliver ikke så sprøde som almindelige fritter, men dette gør intet, når de smager så godt.


BROCCOLI-FRITTER – TILBEHØR TIL 2 

1 broccoli

½ dl olivenolie

1 tsk salt

lidt peber

1 tsk tørret timian

  1. Tænd ovnen på 200g varmluft.
  2. Rens broccoli.
  3. Skær nederste del af stokken af.
  4. Skær broccolien (med stilk) i så lange strimler, som du kan.
  5. Kom broccolien på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Rør olie, salt, peber og timian sammen i et glas.
  7. Hæld ud over broccolien og fordel det godt (brug hænderne).
  8. Bages til de har taget farve (ca. 25 min).
  9. broccolifritterbroccolifritter-4 broccoli-5
Print Friendly, PDF & Email
4 Kommentarer

4 Kommentarer

Christine Bonde 12. februar 2015 - 14:28

Virkelig fint skærebræt, smukke :-)

Reply
Stinna 12. februar 2015 - 22:12

Mange tak! :-) Det er så fint!!

Reply
Stinna 12. februar 2015 - 22:12

Thanks :-)

Reply
Stinna 14. februar 2015 - 15:17

Mange tak :-) Jeg er også vild med grøntsager.
Brættet er så fint, det pynter!
God weekend til dig også.

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.